26 / 04 / 2024

Balance Gayrimenkulün ilk projesi

Balance Gayrimenkulün ilk projesi

Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, "Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeyen bir çizgi tutturacağız" dedi...

Balance Gayrimenkul ilk projesi Balance Güneşli'yi tanıttı!

BALANCE Gayrimenkul, modern iş hayatının bütün ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği, plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli'nin tanıtımını düzenlediği basın toplantısıyla gerçekleştirdi...

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Edip GYO 2023'ün ilk 9 ayında 217 milyon 184 bin 469 TL hasılat elde etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin söz konusu dönemde toplam hasılatı 217 milyon 184 bin 469 TL oldu.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Gayrimenkule yabancı ilgisi azalıyor! 2023'ün ilk altı ayında yüzde 50 düşüş kaydedildi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını ele aldı. 2023'ün ilk altı ayında yabancıların yatırımcılarında yüzde 50 düşüş kaydedildi.

ATA GYO'dan yılın ilk yarısında 53.4 milyon TL'lik net kar!

ATA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2023 yılının ilk yarısında başarılı performansını sürdürerek 53.4 milyonluk net kar elde etti.

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Yılın ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de 2022 yılının ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi. Söz konusu işlemlerden yaklaşık olarak 18,5 milyar liralık tapu harcı geliri elde edildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi!

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi belli oldu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından hazırlanan 'Gayrimenkul Sektör Raporu', Türkiye gayrimenkul sektörünün 2021'in ilk yarı performansıyla ilgil önemli verileri barındırıyor.

Halk GYO'dan yılın ilk yarısında 17.8 milyon TL'lik kar!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Halk GYO, istikrarlı performansını sürdürerek, yılın ilk yarısında 17,8 milyon TL kâr elde etti ve aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine kıyasla %5,43 oranında artırarak 3,7 milyar TL’ye taşıdı.

Adese Gayrimenkul'ün ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış!

Adese Gayrimenkul'ün 1. dönem geçici vergi eki mali tablosu yayınlandı. Tabloya göre, şirket ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış elde etti. 

Balance Gayrimenkulün ilk projesi Haberi

Balance Gayrimenkulün ilk projesi

Güneşli'de Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli, hayata geçirildi. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, "Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeyen bir çizgi tutturacağız dedi. 


Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçlan 'dikkate alınarak geliştirildi. 17 dönüm arazi üzerine yapılan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alam 83 bin metrekare. 2014 yılı sonunda, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmalan başlayacak. 118 plaza ve cadde ofis. 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı Balance Güneşli, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin hedef kitle odağında ise Anadolu'da ve bölgede yaşayan veya iş yapan işadamlan, çalışan gençler...