26 / 04 / 2024

Balçova Teleferik açık mı

Balçova Teleferik açık mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Balçova Teleferik Tesisleri bugün açılıyor!

İzmir'de 8 yıllık yenileme sürecinin ardından nihayet geçtiğimiz ay sonunda hizmete açılan, açıldığı ilk gün de arıza yapan Balçova Teleferik Tesisleri'nin 10 gün süren periyodik bakımının tamamlandığı ve bugün yeniden hizmete açılacağı bildirildi.

Balçova Teleferik yarın hizmete giriyor!

Aşırı sıcaklar ve kısa sürede beklentilerin çok üzerinde yolcu taşınması nedeniyle periyodik bakımı öne alınan Teleferik tesisleri, yarından itibaren (25 Ağustos Salı) yeniden hizmete başlıyor.

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir Balçova'da gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! İhalesi 2 Aralık'ta!

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

İzmir Balçova Belediye Başkanlığı, Bolçava Mahallesi'nde yer alan 2 adet meskeni satışa çıkardığını ilan etti. Peki söz konusu taşınmazların ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir'den 41 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi İlçesi, Paşaalanı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir Büyükşehir'den 47.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi ilçesinde yer alan 26 bin 724 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 47 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Balçova'da 17.9 milyon TL'ye satılık zeytin aşılığı!

İzmir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi 541 ada, 69 parselde yer alan "Zeytin Aşılığı" nitelikli taşınmazı 17 milyon 937 bin 500 TL'ye satıyor...

Mehmet Aşık: Balık-ekmek teknelerinin kaldırılacağına inanamıyoruz!

Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Aşık, "Bir hafta önce ihtarname geldi, 1 Kasım'a kadar burayı terk etmemiz için süre verildi. Teknelerin kaldırılacağına hala inanamıyoruz, bence kalkmayacak." diye konuştu...

Balçova Teleferik açık mı Haberi

Balçova Teleferik açık mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AB standartlarında yenilerek iki yıl önce hizmete aldığı ve açıldığı günden itibaren yaklaşık 850 bin kişinin ziyaret ettiği Balçova Teleferik Tesisleri bakıma alınıyor.  Tesis, yılda bir kez yapılması zorunlu olan periyodik bakım nedeniyle Mart ayı boyunca hizmet vermeyecek. 1 ay sürmesi planlanan bakımın ardından tesis, 1 Nisan 2017 tarihinde yeniden ziyaretçilerin kullanımına açılacak. Tesisin hem daha uzun ömürlü olması hem de güvenli hizmet vermesi nedeniyle yapılacak bakım sırasında, teleferiğin tüm hareketli ve mekanik parçaları sökülerek kontrol edilecek. Bakım sırasında tesisin kesintisiz çalışmasını sağlayan jeneratörler ile tesisteki binaların bakımı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.



İzmir Büyükşehir...