28 / 03 / 2024

balıkesir arsa ihalesi

balıkesir arsa ihalesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi İlçesi, Paşaalanı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir Büyükşehir'den 47.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi ilçesinde yer alan 26 bin 724 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 47 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve Yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 14 milyon 338 bin 666 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Balıkesir Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül İlçesi'nde bir, Karesi İlçesi'nde üç olmak üzere toplamda 4 arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Balıkesir Defterdarlığı'ndan 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Bandırma Malmüdürlüğü tarafından Şirincavuş Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Balıkesir'de satılık arsa

Zeytinli Belediye Başkanlığı yeni Çanakkale yolu, Kobaklı mevkinde bulunan 17 bin 170,63 metrekare zeytinliği, kapalı teklif arttırma usulü ile satışa çıkardı.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Balıkesir'de 115 adet arsa satılıyor! İhalesi 22 Kasım'da!

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesinde yer alan 115 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 3 taksitle konut imarlı arsa: 73.5 milyon TL'ye!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

balıkesir arsa ihalesi Haberi

balıkesir arsa ihalesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi İlçesi, Paşaalanı Mahallesi'ndeki arsayı 41 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 4 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığından: 
İLÇESİ: Karesi
MAHALLESİ: Paşaalanı Mahallesi
PAFTA: l19C09D4B
ADA: 9398
PARSEL: 4
YÜZ ÖLÇÜMÜ (M²): 12.359.38
VASFI: Arsa
ADRESİ: Bandırma Cad. No: 78-80
İMAR PLANINDAKİ KULLANIM AMACI: TAKS/KAKS (Emsal) 0.60/3.00 TİCARET+ TURİZM ALANI
MUHAMMEN BEDELİ (TL): 41.000.000,00 TL 
GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ (TL): 1.230.000,00 TL 
İHALE TARİH VE SAATİ: 04.11.2020 14:00 

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyemize ait yukarıda, tapu, adres bilgileri, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi, ihale saati belirtilen taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi kapsamında, yapılacaktır.

1-İdarenin Adı : Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı
a)Adresi : Eski Kuyumcular Mah. Salih Tozan Cad. No:1 Karesi/ BALIKESİR
b)Telefon ve Faks Numarası...