24 / 04 / 2024

Balıkesir Kültür Merkezi

Balıkesir Kültür Merkezi

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir Edremit Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit'te yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yazıcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Gemlik Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te bulunan ve restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan Balık Pazarı Hamamı’nda incelemeler yaptı. Başkan Aktaş, mekanın, ‘kültür merkezi’ olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

Balıkesir'e Hasan Can Kültür Merkezi geliyor!

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi Çankaya'da açıldı!

Ankara' da Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkiye’ nin en büyük cemevi Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi, yoğun katılımın olduğu bir törenle açıldı...

Kars Kafkas Üniversitesi'nde Ukrayna Kültür Merkezi açıldı!

KAÜ ile Ukrayna Kiev Taras Şevçenko Üniversitesi arasındaki ikili ilişkiler kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü bünyesinde oluşturulan Ukrayna Kültür Merkezi açılı Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından yapıldı...

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi 9 Mart'ta açılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ni 9 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’de açıyor...

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

Yakuplu Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar projesi ne zaman açılacak?

Beylikdüzü - Yakuplu’ya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan müjdeli haber. Bölgeye kazandırılacak Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar’ın proje hazırlıkları tamamlanmış durumda. Proje; 2015 senesinde hazır olacak

Balıkesir Kültür Merkezi Haberi

Balıkesir Kültür Merkezi

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi'ne Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılması için destekte bulundu. Toplam 750 metrekarelik tesisin çelik bina ve çatı yapımını ile işçilik ve yapım işini Beylikdüzü Belediyesi üstlendi. 

Manyas Belediyesi tarafından temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis’in Kasım ayı içerinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. 

Balıkesir Manyas Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis hakkında açıklamalarda bulunan Başkan İmamoğlu, “Her türlü toplantı, tiyatro, düğün etkinliklerinde kullanılabilecek tesisin hizmete girmesiyle Manyaslılar, yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak. Beylikdüzü Belediyesi olarak kardeş belediyemiz olan Manyas’ın kent kimliğine de çok önemli katkı sağlayacak olan kültür merkezi ve sosyal tesisin yapımına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Beylikdüzü Belediyesi’ne, Kültür merkezi ve Sosyal Tesis’in yapımı için yardımları için teşekkür...