24 / 04 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.



Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi'ne Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılması için destekte bulundu. Toplam 750 metrekarelik tesisin çelik bina ve çatı yapımını ile işçilik ve yapım işini Beylikdüzü Belediyesi üstlendi. 

Manyas Belediyesi tarafından temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis’in Kasım ayı içerinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. 

Balıkesir Manyas Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis hakkında açıklamalarda bulunan Başkan İmamoğlu, “Her türlü toplantı, tiyatro, düğün etkinliklerinde kullanılabilecek tesisin hizmete girmesiyle Manyaslılar, yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak. Beylikdüzü Belediyesi olarak kardeş belediyemiz olan Manyas’ın kent kimliğine de çok önemli katkı sağlayacak olan kültür merkezi ve sosyal tesisin yapımına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Beylikdüzü Belediyesi’ne, Kültür merkezi ve Sosyal Tesis’in yapımı için yardımları için teşekkür eden Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, “İlçemizin önemli ihtiyaçlarından birisi olan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesis’in temeli Belediyemizce ilçemiz Yeni Mahalle’de, temmuz ayı içinde atıldı. Kardeş belediyemiz olan İstanbul Beylik düzü Belediyesi tarafından projeleri yapılan tesisin temel ve betonarme imalatları belediyemizin bütçesinden karşılandı. Tesisin çelik çatı konstrüksiyon ve çatı kaplama işleri ise 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesi gereğince Kardeş Şehir ve Kardeş Belediye ilişkileri kapsamında kardeş belediyemiz Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Tesisin arta kalan işleri de belediyemiz ve yine kardeş belediyemiz tarafından tamamlanacak. Ağustos ayı içinde ihale yaparak ağustos ayı sonunda imalat çalışmalarına başlamayı; Kasım ayı içinde de çevre düzenlemesini yaparak tesisi Manyaslılar’ın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Geri Dön