26 / 04 / 2024

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.




Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına yanıt verecek projeler yapmayı sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda hayata geçirilen kültür merkezlerinden biri de Kartepe’ye kazandırılıyor. Kartepe ilçesi Uzuntarla mevkiinde 1488,6 metre karelik alana inşa edilen kültür merkezinin temel atımından sonra ekipler, inşaat çalışmalarına hız verdi. Yapının yükselişi artık gözle görünebilirken sağlık ocağı olarak kullanılacak olan yapının dış iskeleti de belirginleşti. Yapının genelinde betonu dökülen kısımların kalıp sökümlerini yapan Kocaeli Büyükşehir ekipleri, sıhhi tesisat borularını kontrol etmeye başladı.

TOPLAM ALANI 1488 METREKARE


Yapının kültür merkezi bölümünde 540 metrekarelik çok amaçlı salon, gelin odası, kulis, bay bayan Wc’ler bulunacak. KO-MEK bölümünde spor salonu, derslikler ve muhtarlık birimleri meydana getirilecek. Sağlık Ocağı bölümünde ise doktor odaları, muayene odaları, aşı odası, bebek bakım odası, mescit ve wc’ler yer alacak. Bina çevresi yaklaşık 3 bin 700 metrekare olup otopark ve yeşil alan düzenlemeleri gerçekleştirilecek.


Geri Dön