18 / 04 / 2024

kocaelideki kültür merkezleri

kocaelideki kültür merkezleri

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Kocaeli Namazgâh Kültür Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Namazgah Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Kocaeli Aslanbey’e tam donanımlı kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Aslanbey'de modern bir kültür merkezi inşa ediyor.

Kocaeli İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki sosyal faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilmesi için çok amaçlı kültür merkezler hayata geçiriyor. Bu kapsamda inşa edilen İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor

Karaağaç Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kandıra’nın Karaağaç Köyü’ne 560 metrekare alanı kapsayan düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği kültür merkezi inşa ediliyor. İnşa çalışmaları hızla yapılan kültür merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Karaağaç Kültür Merkezi'nde sıva çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Karaağaç köyüne yaptırılan kültür merkezi inşaatı devam ediyor. Betonarme işleri tamamlanan yapının duvar örme ve çatı uygulamaları sürüyor.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Karaağaç Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaağaç Köyü’ne yapılacak kültür merkezinin temeli 18 Eylül Cuma günü atılacak. Karaağaç Köyü’ne yapılacak kültür merkezi için saat 14.00’te tören düzenlenecek.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı bu mekanlar, modern yapılarıyla da dikkat çekiyor.

Manisa'ya 7 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Manisa Saruhanlı’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçenin tamamına yaydığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, tamamlanmaya devam ediyor.

Bayraklı'ya kültür merkezi inşa edilecek!

Bayraklı Belediyesi Nafiz Gürman Mahallesi'nde dört dörtlük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladı. İçinde kurs merkezleri ve semt evinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezinin bin 334 metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği öğrenildi.

kocaelideki kültür merkezleri Haberi

kocaelideki kültür merkezleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına yanıt verecek projeler hayata geçirmeyi sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda hayata geçirilen kültür merkezlerinden biri de Kartepe’ye kazandırılıyor.

Kartepe ilçesi Uzuntarla mevkiinde 1488,6 metre karelik alanda inşa edilen kültür merkezinin ön cephe tuğla arası derz yapılmasına devam ediliyor. Kültür merkezinin  iç mekan işlerine de başlayan Büyükşehir ekipleri, düğün salonu mahalli ıslak hacimlerinde seramik kaplama imalatı yapımına...