16 / 04 / 2024

Balıkesir Milli Emlak arsa satışı

Balıkesir Milli Emlak arsa satışı

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor...

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 26 adet araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Emlak vergisinden muaf gayrimenkuller!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 26 adet araziyi emlak vergisinden muaf olarak ve yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Balıkesir Altıeylül'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, Manyas'taki 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Manyas Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Manyas ilçesi, Cumhuriyet ve Boğazpınar mahallelerinde yer alan 3 adet araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Manyas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Balıkesir'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan sadece 286 bin TL'ye arsa fırsatı! İşte kelepir fiyatına arsa satışının olduğu iller

Emlak yatırımı düşünenler için harika bir fırsat! Türkiye'nin dört bir yanında, Antalya'dan Balıkesir'e, Bursa'dan daha pek çok ilde kelepir fiyatlarla arsalar satışta! Türkiye genelinde arsa sahibi olma hayali kuranlar için harika bir fırsat kapısı aralandı. İşte konu hakkında detaylar…

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Milli Emlak arsa satışı Haberi

Balıkesir Milli Emlak arsa satışı

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi 286 ada 15 ve 12 parsellerde yer alan 2 arsayı satışa sundu.

Balıkesir Milli Emlak tarafından arsaların satış ihalesi 11 Mayıs tarihinde saat 10:30'da yapılacak. 

İşte yatırımcıların dikkatini çeken arsa ihalesine ilişkin detaylar...

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsalar 5 bin 165 ve 17 bin 21 metrekare olmak üzere 22 bin 186 metrekare büyüklüğe sahip. Tarla vasfına sahip gayrimenkuller, sanayi ve depolama alanı imarında. 

286 ada 15 parselde bulunan arsa için 5 milyon 165 bin 870 TL, 12 parselde yer alan arsa için de 22 milyon 127 bin 872 TL muhammen bedel belirlendi. Arsaların toplam muhammen bedeli 27 milyon 293 bin 742 TL. 

İlanda yer verilen bigilere göre, gayrimenkullerin bedeli...