25 / 04 / 2024

Balıkesir Ören sahili

Balıkesir Ören sahili

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından Ören sahiline yeni düzenleme yapılması için proje hazırlanıyor. Ören Plajı için yapılması planlanan seyir terası, Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunuldu.

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

Balıkesir'de 2 arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e yüzlerce ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için tarihi açıkladı. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e 625 ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir ilinde 625 adet yeni konut inşa edecek. Balıkesirlilerin yüzünü güldüren projede konutların yanı sıra 2 adet ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

Balıkesir'deki Pazarlık Camisi'nin 4 yıllık restorasyonu tamamlandı!

Balıkesir Edremit'te 169 yıl önce inşa edilen Pazarlık Camisi, 4 yıl süren restorasyon çalışması tamamlandı. Cami ibadete açıldı.

Balıkesir'de deprem bölgesinde hasar tespit ediliyor!

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde yaşanan 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmaları sürüyor. Akçaköy'de hasar gören evler tahliye edilecek.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Balıkesir Bigadiç Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Bigadiç ilçesine yapılacak olan Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi’nin temelleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katıldığı tören ile atıldı.

Balıkesir Sındırığı'nda arsa fiyatları 40 kat arttı!

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nin turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından Çaygören Mahallesi'ndeki arsaların fiyatı 10 yılda yaklaşık 40 kat arttı.

Balıkesir Kuvayı Milliye Kavşağı hizmete açıldı!

Balıkesir'deki trafik yoğunluğuna kalıcı çözüm getirmek amacıyla yapılan Kuvayı Milliye Kavşağı, düzenlenen tören ve "Kuvayı Milli Yürüyüşü" ile hizmete açıldı.

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Balıkesir Sahili'ne yeni turistik tesisler inşa edilecek!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, il genelinde otel yatırımlarıyla ilgili birçok projenin ihale aşamasında olduğunu belirterek, "Balıkesir'de turizmde atağa geçiyor" dedi.

Balıkesir Ören sahili Haberi

Balıkesir Ören sahili

Balıkesir Belediyesi Plan Proje Müdürlüğünce hazırlanan projede, Ören Plajı için yapılması planlanan seyir terası, Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunuldu.



Burhaniye'nin vitrin mahallelerinden biri olan Ören Mahallesi için yapılan yeni düzenlemelerden bir taneside plaj bölümüne doğal eğimi bulunan alanda yapılacak olan yeni seyir terası olacak. Bunun için proje hazırlandı Ören Mahallesinin doğal sit alanı olması sebebiyle, Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayı için yollanan proje gereğince, doğal alan bozulmadan yeniden düzenlenerek yeni bir dinlenme ve seyir alanı oluşturulacak. Yaşanılabilir bir kent oluşturma adına yoğun bir çalışma içine girdiklerini anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal," Ören Karakaş Otel ve Çapari Cafe'nin arasında ki alanda plaja doğru olan bölümde, mevcut doğal halinde bulunan eğimli alana yeni merpenleme sistemiyle...