27 / 04 / 2024

Balıkesir özelleştirme ilanları

Balıkesir özelleştirme ilanları

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi 'ne ait 20 adet gayrimenkul 5 Kasım, 6 Kasım ve 7 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satış yöntemi ile özelleştirilecek...

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

14 yılda 60,9 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2003-2017 yılları arasında özelleştirme programı kapsamında, söz konusu dönemler arasında yapılan özelleştirmelerin satış ve devir tutarının 60 milyar 9 milyon dolar olduğunu belirtti.

Şeker fabrikalarına sosyal özelleştirme modeli!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinde, diğerlerinden farklı olarak adeta bir 'sosyal özelleştirme' yaklaşımıyla sözleşmelere hem çalışanlarımızın, hem üreticilerin hakkını güvence altına alan hükümler koyduk." dedi.

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

ÖİB'den 9 ilde 16 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Tokat, Sinop, Samsun, Erzurum, Bilecik , Bayburt, Balıkesir, Aksaray ve Ankara'da 16 özelleştirme kararı verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Naci Ağbal'dan özelleştirme açıklaması!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda özel bütçeli kuruluşların taşınmazlarının Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) eliyle özelleştirilmesi düzenlemesi ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Albayraklar Grubu Balıkesir SEKA'yı devlete iade edecek mi?

Albayraklar, 2003 yılında piyasa değeri 52 milyon dolar olan Balıkesir SEKA'yı Özelleştirme İdaresi'nden 1,1 milyon dolara aldı. Satışı geçersiz kılan 6 mahkeme kararına rağmen, Albayraklar 13 yıldır SEKA'yı iade etmiyor.

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

Balıkesir Seka kağıt fabrikası yeniden faaliyete geçiyor!

10 yıl önce özelleştirilen Balıkesir SEKA Kağıt Fabrikası, hurda kağıttan üretim yapmak için yeniden faaliyete geçiriliyor. Albayraklar Kağıt Fabrikası Genel Müdürü Taşçı, yeni fabrikanın doğaya eskisinden 10 kat daha az zarar vereceğini söyledi

Balıkesir özelleştirme ilanları Haberi

Balıkesir özelleştirme ilanları


İstanbul, Konya, Kırklareli, Balıkesir, Kırşehir, Afyonkarahisar, Ağrı, Muş ve Nevşehir 'de yer alan 20 adet gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştirilecek. İhale 5 Kasım, 6 Kasım ve 7 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için