19 / 04 / 2024

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı



Resmi Gazete’de bugün yayımlanan ilana göre; Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa,  İzmir  gibi çok sayıda kentte bulunan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı. Sputniknews'te yer alan habere göre; kararda şu detaylar yer aldı. 

"T.C. Hazine ve Maliye bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından belirtilen taşınmazlar, 4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında “satış” yöntemi ile özelleştirilecektir."

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Yayımlanan listede;  Ankara  İncek, Gölbaşı, İzmir Karşıyaka, Aydın Didim, Eskişehir, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Kırklareli ve Kastamonu’daki araziler bulundu.

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle 'pazarlık' usulü ile yapılacak. İhaleler, pazarlık görüşmeleri süren teklif sahiplerinin katılımı ile gerçekleşecek açık artırmayla yapılacak. 

Son teklif verme tarihleri 30 Kasım ile 7 Aralık arasında değişiyor.

Detaylar için  tıklayın

5 ildeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!


 


Geri Dön