23 / 04 / 2024

Balıkesir Savaştepe pazar yeri

Balıkesir Savaştepe pazar yeri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir'de arazi kavgası! 1 ölü!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Hülya B. ve kardeşi Ramazan Zümrütler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kız kardeş, ağabeyini öldürdü.

Balıkesir'de ev sahibi kiracı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir İvrindi'ye 35 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde yaklaşık yarım asırdır bölge çiftçisi için "hayalden öteye geçemediği" için iddialara konu olan Ardıçtepe Barajı, 2012'de temelinin atılmasından 4 yıl sonra 35 milyon liralık yatırımla faaliyete geçti.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden Savaştepe'ye yatırım atağı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ve merkezi hükümetin Savaştepe ilçesinde devam eden çalışmaları ve projelerini yerinde inceledi. Uğur, Savaştepe beş yıl içerisinde çok değişecek"dedi

Balıkesir Sebze ve Balık Hali, Hayvan Pazarı'nın yanına taşınacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ahilik Haftası kapsamında makamında ağırladığı Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Birliği(BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kuruluna iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Balıkesir Katı Atık Depolama Tesisi 18 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirildi!

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi...

Balıkesir'de katı atık düzenli depolama tesisi açıldı!

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi.

Soma ve Savaştepe'de geçici vergi beyanname verme süreleri uzatıldı!

Manisa ili Soma ve Kırkağaç ilçeleri ile Balıkesir ili Savaştepe ilçesinde bulunan gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinin geçici vergi beyanname verme süreleri uzatıldı. İlgili sirküler haberimizde yer alıyor.

Balıkesir Savaştepe pazar yeri Haberi

Balıkesir Savaştepe pazar yeri


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları olan Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri temel atma törenleri ve Meslek Lisesi Atölyeleri ile Sarıbeyler Düğün Salonu açılışları Başkan Ahmet Edip Uğur’un katıldığı törenlerle gerçekleştirildi. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Su Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) yatırımı olan 17 milyon 500 bin lira bedelli Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi temel atma töreni düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram yaparken, Kaymakam Metin Yılmaz ve ilçe Belediye Başkanı Turhan Şimşek de birer konuşma gerçekleştirdi. Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bir konuşma yaparak Savaştepelilere hitap etti.

BAŞKAN UĞUR: “SAVAŞTEPE BALIKESİR VE TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI”

Savaştepe’de bir taraftan yatırım, diğer taraftan ise...