25 / 04 / 2024

Balıkesir spor salonunun ihalesi iptal mi

Balıkesir spor salonunun ihalesi iptal mi

Spora rüşvet bulaştı.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Balıkesir’de yaptırdığı 3 bin 500 kişilik salon ihalesine giren firmadan ‘burs’ adıyla rüşvet istediği iddia edildi.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir'de hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Projede bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları bulunuyor.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi'nin inşaat başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Merkezi için kazma vuruldu.

Balıkesir Karesi’ye dev spor kompleksi geliyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın destekleriyle Spor Toto'dan alınan hibe ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallelerinin kesiştiği noktaya çok amaçlı spor kompleksi yapacak.

Balıkesir Dursunbey'e 4 yeni halı saha yapıldı!

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu halı saha projeleri ile ilçeye 4 yeni halı saha kazandırıldı.

Balıkesir'e yapılacak 3 bin 500 kişilik spor salonunun ihalesi iptal mi?

Spora rüşvet bulaştı.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Balıkesir’de yaptırdığı 3 bin 500 kişilik salon ihalesine giren firmadan ‘burs’ adıyla rüşvet istediği iddia edildi.

Balıkesir İlkay Gündoğan Stadı'nın yapımına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir'in Dursunbey ilçesine yapılacak olan stadın yapımına başlandı. İsmi İlkay Gündoğan olacak stadın 500 kişilik olacağı belirtildi.

Balıkesir Üniversitesi'nin inşaat halindeki tavanı çöktü!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümü'nün inşaat halindeki konferans salonunun tavanı çöktü. 49 yaşındaki Ali Akbaş göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Balıkesir Altıeylül'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Altıeylül Belediyesi toplu açılış töreni, Plevne Mahallesi Aile ve Spor Parkı'nda yapıldı. Balıkesir için büyük projelerin hazır olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Uğur, "Şehrimizin trafik sorunlarını çözüyoruz" dedi

Balıkesir Ulubeyler'e spor kompleksi inşa ediliyor!

Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Ulubeyler Mahallesi’nde Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye yeni bir spor kompleksi yapılmasına ait çalışmalarda son viraja gelindi.

Balıkesir İvrindi'de eğitim kampüsü yapılacak!

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı...

Balıkesir'de Yağmur Gençlik Merkezi açıldı!

Balıkesir Yağmur Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği'nin girişimiyle yaptırılan, lise öğrencilerinin ücretsiz faydalanacağı Yağmur Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Merkezde 300 öğrenci takviye dersten yararlanacak...

Balıkesir spor salonunun ihalesi iptal mi Haberi

Balıkesir spor salonunun ihalesi iptal mi

Spora rüşvet bulaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda rüşvet skandalı ortaya çıkarıldı. Bakanlık tarafından Balıkesir’de yapılacak olan 3 bin 500 kişilik spor salonu ihalesine giren firmadan ‘burs’ adı altında 100 bin lira istendiği öne sürüldü. Olayla ilgili Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı ve İhale Komisyonu Başkanı Salih Kablan suçlanıyor.


SAVCILIK DURUMA EL KOYDU


İhaleye giren firmanın sahibi Hamza Salman, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Salman, Savcı Musa Yücel’e verdiği ifadede Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı Salih Kablan’ın kendisinden öğrencilere burs adı altında para istediğini, parayı vermeyince ihaleyi başka bir firmanın aldığını vurguladı. Hamza Salman, Kamu İhale Kurumu’na başvurup, ihaleyi de iptal ettirdiğini savundu.


İhaleye katılan Şemsettin Tunç da tanık olarak dinlendi. Müteahhitlik yaptığını belirten Tunç, kazandığı bir ihalede hak edişini alabilmek...