25 / 04 / 2024

balıkesir valisi ahmet turhan

balıkesir valisi ahmet turhan

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen meraların geliştirilmesi ve ıslah edilmesi çalışmaları kapsamında Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye Köyü'nde ıslah edilen mera alanı açıldı...

Ahmet Turhan kimdir?

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan kimdir? Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Turhan, ne zamandan veri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Turhan...

Balıkesir OSB'de yer fiyatları büyükşehirlere göre çok ucuz!

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir OSB'de yer fiyatlarının büyükşehirlere oranla çok ucuz olduğunu belirterek, "Bursa'da sanayi yatırımı için metrekare fiyatı 300-400 dolar civarında, Balıkesir'de ise sadece 25-30 dolar arasında" dedi...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Yeni deprem Balıkesir'de olabilir!

Dün yaşanan Manisa Kırkağaç depremini değerlendiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Balıkesir'in Sındırgı bölgesine dikkat çekti. Ercan, Sındırgı'da 6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti...

Balıkesir Edremit Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit'te yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yazıcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler TBMM gündeminde!

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler ile denetlenmeyen ve güvenli olmayan binalar TBMM gündemine taşındı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir'e hafif raylı sistem müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Ayşebacı’dan Lojistik Köye kadar uzanan hatta 12 istasyonlu Hafif Raylı Sistem hattı için ilk adımın atıldığını söyledi.

Balıkesir Gönen'e 75 milyonluk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönenli vatandaşlarla bir araya geldi. Uğur vatandaşlara Gönen yatırımlarını anlattı.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

balıkesir valisi ahmet turhan Haberi

balıkesir valisi ahmet turhan


Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye Köyü'nde ıslah edilen 3 bin 18 dekar büyüklüğündeki mera alanı kurdele kesilerek törenle hizmete açıldı.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen meraların geliştirilmesi ve ıslah edilmesi çalışmaları kapsamında Kepsut ilçesinde ıslah edilen mera alanı açıldı. Çalışmayla 5 yıllık bir program çerçevesinde hayvancılığın en önemli sorunu olan kaba yem açığının en ucuz temin edilebileceği yerler olan mera, yaylak, otlak ve çayırların korumasının yapıldığı, böylece hayvanların daha sağlıklı ve istenen bünye yapısına kavuşmalarının sağlandığı belirtildi.


Mera açılış törenine Vali Ahmet Turhan, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Daire Başkanı Mesut Akdamar, Kaymakam Hacı Asım Akgül, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, ziraat odalarının başkanları ile üreticiler katıldı.


Törende konuşan Vali Turhan, meranın...