29 / 03 / 2024

Balıkesirdeki köy yolları ulaşıma açıldı mı

Balıkesirdeki köy yolları ulaşıma açıldı mı

Balıkesir’de 3 gündür ulaşılamayan 546 köy yolunun tamamı, dün saat 17.00 itibariyle ulaşıma açıldı. Çalışmalara gece-gündüz destek veren Büyükşehir Belediyesi şiddetli kar yağışı nedeniyle yolların bugün de kapanabileceği uyarısında bulundu

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Balıkesir'de yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satılık 4 arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, büyüklükleri 5 bin 255 ile 8 bin 123 metrekare arasında değişen 4 arsayı yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satıyor...

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı mecliste!

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesirdeki köy yolları ulaşıma açıldı mı Haberi

Balıkesirdeki köy yolları ulaşıma açıldı mı


Yurt genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı havanın, Ege Bölgesi'nde toprak üstü tarım ürünlerine büyük ölçüde zarar vereceği, ekonomik kaybının pazarlara yansıyacağı belirtildi. 30 Aralık'tan itibaren şiddetli kar yağışı yüzünden özellikle Balıkesir'in yüksek kesimlerindeki yerleşim birimlerinden 100 köyün yolları dün saat 17.00 itibariyle açıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, 546 köy yolunun tamamının açılmasına destek verirken, bugün şiddetli kar yağışıyla tekrar kapanabileceği uyarısında bulunuldu.


Üstün gayret gösteriyorlar

Yarından itibaren ikinci soğuk dalgasıyla birlikte şiddetli kar ve yağmur beklenen Ege'de, yerel yönetimler de hazırlıklarını artırdı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi, Altıeylül, Bigadiç, Susurluk, Savaştepe, Sındırgı belediyeleriyle birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere destek olmak ve mahsur kalan vatandaşlara yardım ulaştırılması için üstün gayret gösterdiklerini açıkladı. 


30 bin kumanya

Yoğun tipi ve...