20 / 04 / 2024

Balıkesire otopark

Balıkesire otopark

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek, kent trafiğini rahatlatacak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark için kolları sıvadı. Proje 2016 yılı başında hizmete girecek.

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

İzmir Büyükşehir'den 31.3 milyon TL'ye otopark ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balçova İnciraltı Mahallesi'nde 10 yıl süreli sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi karşılığında; otopark yapım ihalesi düzenliyor..

İzmir Belediyesi Balçova'da 31.3 milyon TL'ye otopark yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, intifa hakkı tesis edilmesi karşılığında ototerminal ve otopark binası yapılması işini ihale edecek. 10 yıl süreyle işletilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Balçova'da kat karşılığı ototerminal ve otopark yaptırılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde kat karşılığı ototerminal ve otopark binası yaptıracak. 10 yıl süreli sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin 310 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Sındırgı meydan ve otopark projesi yıl içinde tamamlanacak!

Balıkesir Sındırgı’da “Kent Meydanı” düzenlenmesi ve “Kapalı Otopark” projelerinin temelini atan Başkan Ahmet Edip Uğur, “Tüm Balıkesir’i kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir'de akıllı robotik otopark açıldı!

Ahmet Edip Uğur, ABD’nin San Diego kentinden sonra Türkiye’de ilk kez kendilerinin yaptığı akıllı robotik otoparkı açtı. Uğur, 2 bin metrekareye sığacak 84 aracı, 183 metrekareye sığdırdıklarını kaydetti

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı ihalesi yarın!

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 yıl önce yıkılan, altı balık hali olan Taşçılar İçi Katlı Otoparkı'nın yerine yapılacak Balıkçılar Meydanı'nın ihalesi yarın yapılacak.

Pendik'te balıkçılar için modern çarşı inşa edilecek!

Pendik sahil Meydanı çalışmaları kapsamında balıkçı dükkanları için deniz kıyısında yeni ve modern bir satış alanı inşa edilecek. İDO İskelesinin yakınında yer alacak balık çarşısının önünde otopark da bulunacak.

Balıkesir Robotik Akıllı Otopark'ın temel inşaatı bitti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek "Robotik Akıllı Otopark" projesi kapsamında Kasım ayında başlayan otopark gözle görülür hale geldi.

İzmir'de Balıkçılar Meydan Projesi sorunu meclise taşındı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 4 yıl önce yıkılan ve yerine Balıkçılar Meydanı yapılması öngörülen katlı otopark meclis gündemine taşındı.

Balıkesir'e otopark inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek, kent trafiğini rahatlatacak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark için kolları sıvadı. Proje 2016 yılı başında hizmete girecek.

Balıkesir'e 120 araçlık otopark inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek dev proje için kolları sıvadı, Balıkesir trafiğini rahatlatacak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark, 2016 yılının ocak ayı sonunda hizmete başlayacak

Balıkesir'e akıllı otopark geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek dev proje için kolları sıvadı.

Balıkesire otopark Haberi

Balıkesire otopark

Balıkesir trafiğini rahatlatacak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark, 2016 yılının ocak ayı sonunda hizmete başlayacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek dev proje için kolları sıvadı. Başkan Uğur, ulaşımı rahatlatacak ve kent içindeki otopark kapasitesini arttıracak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark sistemi için ilk adımı attı.


Balıkesir'e büyük katkı sağlayacak otopark sistemi için Sanpark şirketi yetkilileriyle masaya oturup protokol imzalayan Başkan Uğur, 2016 yılının ocak ayı sonunda hizmete başlayacağını dile getirdi. Şehir merkezindeki otopark sorununa kalıcı çözümler üretmek için son teknoloji uygulamaları Balıkesir'e kazandırdıklarını kaydeden Başkan Uğur, "İlk etapta 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otoparkı yapacağız. Vatandaşlar güvenli bir şekilde araçlarını bu otoparka park edecek. Bu proje Balıkesir'e hayırlı uğurlu olsun"...