19 / 04 / 2024

Balıkesire yeni spor salonu mu yapılacak

Balıkesire yeni spor salonu mu yapılacak

Spora rüşvet bulaştı.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Balıkesir’de yaptırdığı 3 bin 500 kişilik salon ihalesine giren firmadan ‘burs’ adıyla rüşvet istediği iddia edildi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın anahtar teslimi 31 Ocak'ta!

Balıkesir'de hayata geçen Yeni Karesi Konutları için geri sayım başladı. Projede anahtar teslimi 31 Ocak'ta yapılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 505 dairelik Yeni Karesi Konutları'nda sona gelindi. Proje inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Balıkesire yeni spor salonu mu yapılacak Haberi

Balıkesire yeni spor salonu mu yapılacak

Spora rüşvet bulaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda rüşvet skandalı ortaya çıkarıldı. Bakanlık tarafından Balıkesir’de yapılacak olan 3 bin 500 kişilik spor salonu ihalesine giren firmadan ‘burs’ adı altında 100 bin lira istendiği öne sürüldü. Olayla ilgili Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı ve İhale Komisyonu Başkanı Salih Kablan suçlanıyor.


SAVCILIK DURUMA EL KOYDU


İhaleye giren firmanın sahibi Hamza Salman, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Salman, Savcı Musa Yücel’e verdiği ifadede Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı Salih Kablan’ın kendisinden öğrencilere burs adı altında para istediğini, parayı vermeyince ihaleyi başka bir firmanın aldığını vurguladı. Hamza Salman, Kamu İhale Kurumu’na başvurup, ihaleyi de iptal ettirdiğini savundu.


İhaleye katılan Şemsettin Tunç da tanık olarak dinlendi. Müteahhitlik yaptığını belirten Tunç, kazandığı bir ihalede hak edişini alabilmek...