24 / 04 / 2024

Ballıca asfalt yatırımları

Ballıca asfalt yatırımları

Her gün Trabzon’un 4 farklı noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of ilçesinin Ballıca Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra etti.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi' nde kuruldu.

2013 yılında Sultanbeyli'ye hangi yatırımlar yapıldı?

2013 yılına dere ıslah çalışmaları, asfalt, kaldırım çalışmaları, yeni yaşam alanları, eğitim yatırımları ve gençlik merkezleri damgasını vururken devam eden projelerde büyük ölçüde tamamlanmak üzere...

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Ballıca asfalt yatırımları Haberi

Ballıca asfalt yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki asfaltlama seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Trabzon’un 4 farklı noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of ilçesinin Ballıca Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra etti. Mahalle Muhtarı Recep Yavuz, Trabzon’un büyükşehir olmasıyla kırsal ilçelerin daha fazla yatırım aldığını ifade ederken, “Mahallemizde yapılan çalışma hepimize çok mutlu etti. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi



Haber Taka Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.Ziyarette inşaat mühendislerinin her zaman belediyelerle iç içe olduğunu ifade eden Yaylalı, Büyükşehir Belediyesi'nin ciddi projeler yürütmekte olduğunu ifade ederken Oda...