20 / 04 / 2024

banka emekli maaşı

banka emekli maaşı

Emekli maaşlarına haciz konulması mümkün mü, emekli maaşlarına hangi durumlarda kesinti uygulanır, emeklilikte hangi yaş düzenlemesi esas alınır, mahkumun emekli maaşını almak için emeklilik başvurusu nasıl yapılır sorularının cevapları haberimizde...

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

11 bankada rekabet kızıştı, promosyonlar 15 bin TL'ye dayandı! İşte banka banka emekli promosyonları Şubat 2024!

Emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra bankaların promosyon yarışı da hızlandı. İşte son dakika banka banka emekli promosyonları Şubat 2024...

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine tam bu kadar yatacak! Emekli maaş promosyonunda buz kestiren rakam! 

Milyonlarca emekli, maaş promosyonu tutarları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? İşte ayrıntılar...

Bankalardan kıyasıya yarış emekli maaşı banka promosyonları peş peşe güncellendi! İşte kampanya detayları...

Temmuz ayı emekli maaş zammının belli olmasıyla birlikte emekliler banka promosyonlarına zam gelip gelmediğini sorguluyor. Peki, Güncel emekli promosyon kampanyaları ne kadar? İşte detaylar...

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan flaş açıklama! Emekli maaşı 7 bin 500 TL olan vatandaşlar dikkat!

Kamu bankalarının emekli vatandaşlara verdiği promosyonlar, emekli maaşlarına yapılan zamların ardından tekrar tartışma konusu oldu. Emekli vatandaşların banka hesaplarını taşımaları durumunda kamu bankalarının ne kadar promosyon verdiği detaylarıyla birlikte haberimizde yer alıyor.

Emekli maaşı 7500 ile 10.000 TL arasında olanlara müjde! Hemen nakit ödemenize kavuşun!

Emekli maaşı 7500 ile 10.000 TL arasında olanlar bayram edecek. O banka 9 bin TL verecek. İşte detaylar!

En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?

Emekli promosyonu milyonlarca emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? İşte detaylar!

Emekli maaşı promosyon en fazla hangi banka veriyor? 10.000 lira promosyon veren banka hangisidir?

Emekli maaş promosyonu hala milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. İşte emekli maaş promosyonuna dair araştırılanlar!

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

2023 emekli promosyonları ne kadar olacak? Emekli maaş promosyonu en fazla hangi banka veriyor?

Emekli promosyon konusu yeni yılda da gündemde olan konulardan biridir. Peki Emekli maaş promosyonu en fazla hangi banka veriyor? İşte detaylar!

Emekliler bu habere dikkat! Banka emekli maaşınıza el koyamaz

Kredi kullanıp borcunu ödemekte zorluk geçeken emekliler için mahkemeden önemli bir karar çıktı. Banka kullandığınız kredi karşılığında emekli maaşınızla ilgili bir tasarrufa gidebilir mi? İşte mahkemenin dikkat çeken kararı..

Emekli maaşı hesaplamaları tepetaklak oldu! 1 Ocak 2023 emekli  maaşını öğrenmek isteyenler hemen bakın! 

Milyonlarca emekli ve memurun merak ettiği ve araştırdığı Ekim ayı enflasyonu geçtiğimiz günlerde hesaplandı. Emekli maaşları hesaplamaları tepetaklak oldu! 1 Ocak 2023 emekli  maaşını öğrenmek isteyenler hemen bakın...

Emekli maaşlarında çok büyük deprem! Rakamları duyanlar küçük dilini yutuyor! Hemen tablo tablo bu yeni maaşlara bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Ekim enflasyonu açıklandı! Emekli maaşlarında çok büyük deprem yaşanıyor! Rakamları duyanlar küçük dilini yutuyor! Hemen tablo tablo bu yeni maaşlara bakın...

banka emekli maaşı Haberi

banka emekli maaşı

Emeklilikle ilgili merak edilen soruların cevaplarını Posta gazetesi ekonomi yazarı Ekrem Sarısu, köşesinde değerlendiriyor. Emekli maaşlarına haciz konulması mümkün mü, emekli maaşlarına hangi durumlarda kesinti uygulanır, emeklilikte hangi yaş düzenlemesi esas alınır, mahkumun emekli maaşını almak için emeklilik başvurusu nasıl yapılır sorularına yazar köşesinden kısa kısa ve net cevaplar verdi.

Yazara yöneltilen bir soruda, parasını PTT'den alan bir emeklinin eşi bankadan emekli maaşı teminat gösterilerek çekilen kredide geri ödemede yaşanan aksamalar nedeniyle maaşa bankaların haciz koyup koyamayacağını sordu. Yazar Sarısu söz konusu soruya, "Emekli maaşına hak sahibi muvafakatname (yazılı izin) vermediği sürece el konulamayacağını" sözleriyle cevap verdi. 

Yazar eğer maaşa bankalar tarafından haciz konulmuşsa kredi çeekn kişinin bankaya bu konuda izin verdiği anlaşılmalıdır dedi.

İşte detaylar...

Yazar Ekrem Sarısu'ya Nevin İçöz isimli okuyucu, "Eşim...