25 / 04 / 2024

Barbara Barry

Barbara Barry

Fatih Kıral Mobilya mağazalarında satışa sunulan Barbara Barry kitaplıklar ile okumanın keyfi ikiye katlanıyor

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi Maltepe'de İnan Payçu ve Renate Barbara Hıld ortaklığında kuruldu.

Milyarder iş insanından Bitcoin tahmini!

Kripto para birimlerinde yaşanan satışlar sonrasında Bitcoin fiyatları düşüşe geçti. Zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışırken milyarder iş insanı Barry Sternlicht'ten Bitcoin'e yönelik yeni tahmin geldi. 

Safiya Home Mimari Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safiya Home Mimari Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Maısoon Barry tarafından kuruldu. 

Aşırı konut harcamaları, önce mutluluk sonra felaket getiriyor!

Dünya Gazetesi'nden Ömer Faruk Çolak bugünkü yazısında Barry Eichengreen’in “Aynalı Salon” adlı kitabın konut harcamaları ve kriz ilişkisi üzerine yazılan bölümlerini konu aldı. İşte o yazı...

b.b. home passion V, Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor!

Ünlü tasarımcı Barbara Becker’ın Miami’den ilham aldığı ve Rasch markası için özel olarak tasarladığı modern duvar kağıdı koleksiyonu "b.b. home passion V”, renkli ve egzotik Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor…

Diane von Fürstenberg ile Barry Diller Hudson Nehri'ne ada yaptırıyor!

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı olan eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bütün izinler çıkarsa adanın yapımına 2016 yılında başlanacak.

Nehrin ortasına ada yaptırıyorlar!

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bir ada yapmanın maliyeti ne kadardır?

Michael Jackson'ın çiftlik evi en az 70 milyon dolara satılacak!

Los Angeles merkezli Colony Capital isimli yatırım şirketinin sözcüsü Owen Blicksilver, Jackson’ın 1988-2005 yılları arasında ikamet ettiği Kaliforniya’nın Santa Barbara bölgesindeki evi en az 70 milyon dolara satmayı düşündüklerini açıkladı.

Demsa Group ile Fransız Barbara Bui ortaklığa ilk adımı attı!

Barbara Bui, Demsa Group ile yaptığı işbirliği ile birlikte, yeni mağazasını yine İstanbul Maçka Otel'de açtı. Mağazanın Demsa Group ile Fransız Barbara Bui ortaklığının ilk adımı olduğu belirtiliyor...

Barry Callebaut Eskişehir'de üretim tesisi açtı!

Barry Callebaut Eskişehir' de üretim tesisi açtı. Barry Callebaut Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Jacobs Eskişehir'de şirketlerine ait bir fabrikanın açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi...

Barry Callebaut Türkiye'de tesis açacak!

Dünyanın önde gelen kakao ve çikolata üreticilerinden Barry Callebaut, Türkiye'deki ilk çikolata üretim tesisini, 2 Ekim'de Eskişehir'de açacak. Eskişehir'deki tesislerinin resmi açılış töreni öncesi basın toplantısı düzenlenecek...

Scarface filmindeki malikane aylık 30 bin dolara kiralanıyor!

Santa Barbara kıyılarında yer alan malikane aylık 30 bin dolara kiralığa çıkarıldı...

Fatih Kıral Mobilya'dan yeni kitaplık; Barbara Barry!

Fatih Kıral Mobilya mağazalarında satışa sunulan Barbara Barry kitaplıklar ile okumanın keyfi ikiye katlanıyor

Barbara Barry Haberi

Barbara Barry

En mutlu gününüzde kitabınız elinizden düşmüyorsa, kendinizi yalnız hissettiğinizde en yakınınız başucu kitabınız oluyorsa size güzel bir haberimiz var! Fatih Kıral Mobilya mağazalarında satışa sunulan Barbara Barry kitaplıklar ile okumanın keyfi ikiye katlanıyor.  


Çocukluğumuzdan beri kitap okumanın güzel bir alışkanlık olduğu öğretilir çünkü kitaplar aydınlığa doğru yapılan yolculukta en büyük yardımcıdır. Fatih Kıral Mobilya da ünlü Amerikalı tasarımcı Barbara Barry’nin eşsiz koleksiyonuyla kitapseverlere destek oluyor. Başta Amerika olmak üzere Avrupa ve Asya’da aldığı birçok ödülle adından söz ettiren Barbara Barry’nin koleksiyonunda yer alan farklı tasarımlardaki kitaplıklar evinize şıklık ve farklılık katıyor. 



Barbara Barry markalı ürünleri  yakından tanımak istiyorsanız size en yakın Fatih Kıral Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz.