24 / 04 / 2024

Barbaros Valley

Barbaros Valley

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Barbaros 48'de gelir yükseldi! Fuzul GYO'dan son dakika açıklaması! 

Fuzul GYO, Barbaros 48 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Projede yüklenici payı toplam geliri arttı. İşte ayrıntılar...

Barbaros 48'in değeri 751 milyona yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Barbaros 48 projesinin yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Peki Barbaros 48'in değeri ne kadar oldu? 

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Barbaros 48 nerede? Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi!

Barbaros 48 nerede sorusunun yanıtı ve Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Abdulkadir Örücü tarafınjdan kurudlu.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1,84 Ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın Barbaros Mahallesi’ne millet bahçesi kazandırmak için çalışmalara başladı. Millet bahçesi inşaatı için çalışmaların kısa zamanda başlaması bekleniyor. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Barbaros Valley Haberi

Barbaros Valley

Sera Group’un iştiraki Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda yer alan, 42 özel rezidanstan oluşan lüks yaşam projesi Barbaros Reserve-Bodrum Residences Managed by Kempinski projesi bu yaz teslim ediliyor.

Aynı koydaki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peska Turizm, başladığı 2. Lüks Yaşam Projesi Barbaros Valley'in lansmanını yaparak satışlarını başlattı. 

Mayıs 2020' de teslim edilecek farklı konsepteki 73 rezidanstan oluşan Barbaros Valley projesi de tamamlandığında firmanın bu koydaki yatırım tutarı 100 milyon dolara ulaşacak.  

Eşsiz konumuyla Bodrum ruhunu yaşatmak için planlanmış bir proje olan Barbaros Valley, mavi turun başlangıç noktasındaki el değmemiş Barbaros Koyu’nu tepeden görüyor. 

Yılın her mevsimi kullanılmak üzere tasarlanmış ve her odası eşsiz deniz manzarasına bakan Barbaros Valley rezidansları, 600 metre uzunluğundaki koyda mavi bayraklı özel ve doğal...