23 / 04 / 2024

Barratt London emlak

Barratt London emlak

İngiltere’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Barratt London, Londra’daki emlak projelerini tanıtacak. Tanıtım, 19 Haziran'a kadar devam edecek.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

Barratt London emlak projelerini tanıtıyor!

İngiltere’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Barratt London, Londra’daki emlak projelerini tanıtacak. Tanıtım, 19 Haziran'a kadar devam edecek.

Barrat London emlak projelerini tanıttı!

Barrat London, Etiler Akmerkez'de Londra'daki konut projelerini tanıttı. Alper Tunga ve Sevgi Tunga, Ayfer Karavan Cengiz Karavan çifti Londra'daki emlak fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Barratt London emlak Haberi

Barratt London emlak

Londra merkezli OXO Investments , İngiltere’nin gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Barratt London, Etiler Akmerkez AVM de, Londra’daki emlak projelerini tanıtacağı, yatırım, emlak piyasası, alım-satım işlemleri ile ilgili bilgileri paylaşacağı VIP sunum ve tanıtım davetini Ayla Toprak Zengin ve eşi Ömer Zengin’in evsahipliğinde gerçekleştirdi.


Londra emlak tanıtım günleri 8 Mayıs'ta başladı ve 19 Haziran günü ne kadar devam edecek. Sunumu yapılacak olan projeler arasında 360 bin Sterlinden başlayan yeni potansiyel yatırım projelerinden, Londra'nın en gözde semtlerindeki rezidanslara kadar birçok alternatif bulunuyor. 


Tanıtım günleri etkinliğinde yapılacak daire rezervasyonları için özel promosyonlar sunulacak. Barratt London, Londra’da her yıl 2000 in üzerinde yeni ev sunarak, 30 yılı aşan tecrübesiyle pazarda lider bir konut geliştiricisidir. Barratt London, 2009 dan beri her sene kalite ve hizmet...