19 / 04 / 2024

bartındahangi projeler yapılacak

bartındahangi projeler yapılacak

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

6 soruda TOKİ Bayburt Sosyal Konut Projesi 2022! Bayburt ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları yayımlandı. Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bartın 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bayburt projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bayburt 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

TOKİ 50 bin konut kampanyası kapsamında 67 ilde 140 proje inşa edecek. Bu projeler İstanbul, Ankara, İzmir, Malatya ve Kayseri gibi illerde yer alıyor. Peki TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.

İşte Karamürsel'e 2017'de yapılacak projeler!

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın 4 Temmuz Mahallesi’ne katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçede yapılacak projeleri anlattı.

İşte Tokat'a yapılacak yatırımlar!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, basın mensupları ile yaptığı kahvaltı toplantısında, bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan geri dönüşümleri ve yapılacak projeler hakkında kamuoyu yoklamasında bulunarak bilgilendirmelerde bulundu. İşte Tokat'ın projeleri...

Bartın Amasra'ya yolcu limanı ve yat limanı iskelesi yapılacak!

Geçtiğimiz yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklenen Amasra'ya yapılacak yolcu limanı ve yat limanı iskelesi ile denizden de ulaşım mümkün olacak.

Bingöl'de 10 semte halı saha yapılacak!

Başkan Barakazi, 10 semte Halı Saha ve 7 Çocuk Oyun Parkı ile Kadın Emek Çarşısı yapacaklarını söyledi. Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Yücel Barakazi 2016’da yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

bartındahangi projeler yapılacak Haberi

bartındahangi projeler yapılacak

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısı, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda devam eden ve yeni yapılacak olan projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Bartın Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantıda bu yıl içinde açılışları yapılacak olan Kültür Sokağı, Paylaşım Merkezi, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Serası Projelerinin yanı sıra çalışmaları başlayacak olan Trafik Eğitim Parkı, Elmalık Parkı, Engelsiz Sanat Evi ve 2019'da yapılması planlanan Çiftlik, Fidanlık, Bartın Belediyesi Konservatuarı ve Kültür Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü Binası Projeleri de masaya yatırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Göreve geldiğimiz günden itibaren birçok projeyi ilimize kazandırdık. 2018 ve 2019 yılları içinde de birçok çalışmayı halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu çalışmalarımız da hiçbir aksaklıkla karşılaşmamak istiyor bunun içinde...