25 / 04 / 2024

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.



 

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısı, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda devam eden ve yeni yapılacak olan projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Bartın Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantıda bu yıl içinde açılışları yapılacak olan Kültür Sokağı, Paylaşım Merkezi, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Serası Projelerinin yanı sıra çalışmaları başlayacak olan Trafik Eğitim Parkı, Elmalık Parkı, Engelsiz Sanat Evi ve 2019'da yapılması planlanan Çiftlik, Fidanlık, Bartın Belediyesi Konservatuarı ve Kültür Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü Binası Projeleri de masaya yatırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Göreve geldiğimiz günden itibaren birçok projeyi ilimize kazandırdık. 2018 ve 2019 yılları içinde de birçok çalışmayı halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu çalışmalarımız da hiçbir aksaklıkla karşılaşmamak istiyor bunun içinde proje ekibimizle sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz." diye konuştu.


Geri Dön