16 / 04 / 2024

Başakkent Gölet Evleri fiyat 2018

Başakkent Gölet Evleri fiyat 2018

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet ödeme bilgisi!

Başakkent Gölet ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Başakkent Gölet ödeme koşulları!

Başakkent Gölet ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 14 blokta 894 daire bulunuyor. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Başakkent Gölet fiyat bilgisi!

Başakkent Gölet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen proje 14 bloktan oluşuyor. 

Başakkent Gölet satış ofisi!

Başakkent Gölet satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ  ortaklığında yükselen projede toplamda 894 adet daire yer alacak. 

Başakkent Gölet ödeme planı!

Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Başakkent Gölet'te satışlar başladı. Başakkent Gölet ödeme planı kapsamında 2 farklı seçenek sunuluyor. İşte o seçenekler...

KİPTAŞ Başakkent Gölet satış fiyatları!

KİPTAŞ Başakkent Gölet satış fiyatları haberimizde yer alıyor.  Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar başladı.  

Başakkent Gölet Evleri fiyat 2018 Haberi

Başakkent Gölet Evleri fiyat 2018

Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından inşa ediliyor. 

24 ay sonra teslim edilecek olan proje 14 blok halinde inşa ediliyor. Projede  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daire yer alıyor. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri'nde 106 metrekare 2+1 daireler 284 bin 95 TL ile 328 bin 872 TL arasında, 136 metrekare 3+1 daireler 390 bin 195 TL ile 449 bin 48 TL arasında değişiyor. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri'nde satışa çıkarılan 2 oda 1 salon daireler 106 metrekare, 3 oda 1 salon dairele 136 metrekare, 4 oda 1 salon dairele ise 171 metrekare büyüklüğünde inşa edildi. 

Çeşitli sosyal alanların yer aldığı KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri'nde...