19 / 04 / 2024

Başakport 24 inşaatı ne zaman

Başakport 24 inşaatı ne zaman

24 Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilmesi planlanan Başakport 24 projesinde son durum nedir? Proje satışa çıkacak mı? İşte tüm cevaplar...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe bomba gelişme! Maliyetler artınca, ihale iptalleri başladı! Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından her senenin başında tespit edilen birim fiyatlar kamuda pek çok ihalede iptalleri getirdi. Çünkü Bakanlığın ve piyasanın arasındaki fiyatlarda makas açıldı. Peki inşaat malzemeleri fiyatları ne kadar arttı? Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Başa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Başa tarafından kuruldu.

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyu şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Başakport 24 ne oldu? Satışa çıkacak mı?

24 Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilmesi planlanan Başakport 24 projesinde son durum nedir? Proje satışa çıkacak mı? İşte tüm cevaplar...

Başakport 24 inşaatı ne zaman Haberi

Başakport 24 inşaatı ne zaman

24 Gayrimenkul, "Merkezde Kazançlı Projeler" mottosuyla Aziz Yeniay, Mehmet Çelik ve Ahmethan Yılmaz'ın gayrimenkul sektöründeki deneyimlerinin sinerjisinden doğdu. 

24 Gayrimenkul'ün İstanbul Başakşehir'de konut, cadde dükkanı ve mağazalardan meydana gelecek Başakport 24 projesi uzun zamandır rafta bekliyor. Peki şirket projeye başlayacak mı?

Başakport 24 ne oldu?

Başakport 24 projesinin ruhsatı alındı. Projenin 2018 yılında başlaması planlanıyordu. Fakat şirket Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle projenin inşaatına ve satışlarına 2020 yılı sonunda başlamayı hedefliyor. 

100 bin metrekare arsa ve 250 bin metrekare inşaat alanı olması planlanan Başakport 24 projesi 2020 yılı sonunda daha kompakt hale getirilebilir.

24 Gayrimenkul'ün Express 24, Marina 24, Prestige 24 ve Göp plus projelerinde satışlar devam ediyor.

24 Gayrimenkul'ün tamamlanan projeleri; Stüdyo 24, Cadde 24, İstasyon 24, Airport 24, Halkalı 24, Atakent 24.

Tel:...