20 / 04 / 2024

Başakşehir altyapı çevre düzenleme

Başakşehir altyapı çevre düzenleme

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinlerinden yeni eylem: 'Mahkeme kararlarına uyun'

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Yetkililere seslenen yurttaşlar mahkeme kararlarına uyulması için çağrı yaptı...

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Başakşehir'deki rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, İstanbul İli Başakşehir İlçesi, Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 496 yeni konut!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Başakşehir altyapı çevre düzenleme Haberi

Başakşehir altyapı çevre düzenleme

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre  Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek. 


Kap Açıklaması:

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesinde yapılacak olan  "İstanbul Başakşehir Hoşdere Genel Altyapı, Zemin İyileştirme ve Yol İnşaatı İşleri" ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 17.05.2017 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile...