28 / 03 / 2024

Başakşehir Avrupark Bahçekent lokasyon

Başakşehir Avrupark Bahçekent lokasyon

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev sayısı toplam 1.394 daireden meydana geliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyat!

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyat listesi kapsamında daireler 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farlılık gösteriyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Başakşehir Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Lal Bahçe Başakşehir daire fiyatları!

Lal Bahçe Başakşehir daire fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Lal Bahçe Evleri, 2018 yılının yaz döneminde sahiplerine teslim edilecek...

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi!

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle Başakşehir'e bağlı Bahçekent'te hayata geçirildi...

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları!

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de Kiptaş ve HYK Yapı tarafından inşa ediliyor...

Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi ne zaman?

Başakşehir Avrupark Bahçekent lokasyon Haberi

Başakşehir Avrupark Bahçekent lokasyon

Ortak kullanım alanları arasında okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları bulunuyor.


Dev şehir parkının Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunduğu proje Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Daire alanlarının 64 metrekareden başlayıp 186 metrekareye kadar uzandığı proje Emlak Konut ve TOKİ  güvencesiyle hayata geçiriliyor. Proje toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


86 tane ticari üniteye yer verilen projede satışların fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje toplam 1.394 daireden meydana geliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede...