28 / 03 / 2024

başakşehir bayındırlık konutları ne zaman yıkılacak

başakşehir bayındırlık konutları ne zaman yıkılacak

Başakşehir Deprem Konutları olarak bilinen yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi'ne 2 dev inşaat firması talip oldu. Peki Başakşehir Deprem Konutları ne zaman yıkılacak? İşte yanıtı...

Nas İnşaat Başakşehir Deprem Konutları için teklif verecek!

Başakşehir Deprem Konutları'nda kentsel dönüşüm olacak mı konusu yıllardır konuşuluyordu. Nas İnşaat, Başakşehir Deprem Konutları için talip oldu. Nas İnşaat, bu pazar yapılacak toplantıda teklifini sunacak...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Başakşehir 2022 ucuz konut başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Başakşehir 2022 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesinde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başakşehir imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Tatarcık Mahallesini de Kapsayan Özel Proje Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıktı.

Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekarelik alan Kanal İstanbul için özel proje alanı ilan edildi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Bölgesi “Özel Proje Alanına” İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

TOKİ Başakşehir 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri tamamlandı. Projede yer alan 500 konut sahibini buldu.

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

başakşehir bayındırlık konutları ne zaman yıkılacak Haberi

başakşehir bayındırlık konutları ne zaman yıkılacak

Yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi eski ismiyle Başakşehir Deprem Konutları, Bayındırlık Bakanlığı tarafından 7 Ağustos 1999 depreminden sonra hayata geçirilmişti. 810 konut ve 51 bloktan oluşan site 98 bin metrekare alana sahip. Sitedeki blokların kat yüksekliği ise 5. Başakşehir Deprem Konutları'nın birinci kısmı 2001 yılında, ikinci kısmı ise 2002 yılında teslim edilmişti. Dev sitede yaşam devam ediyor.

Başakşehir Deprem Konutları'nın dönüştürülmesi yıllardır gündemde ancak hiç bir firma sonuca ulaşamadı. 2015 yılının Temmuz ayında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da duyurduğumuz KİPTAŞ ile Nas İnşaat'ın siteye verdiği teklif neticeye kavuşmadı. Nas İnşaat site sakinleriyle toplantı yapmış ve teklif vermişti. Ancak teklif yeterli bulunmadığından havada kaldı. 

Makro ile 24 Gayrimenkul talip oldu

Başakşehir Deprem Konutları'na yaklaşık 2 ay önce Makro İnşaat...