19 / 04 / 2024

Başakşehir bomba düzeneği

Başakşehir bomba düzeneği

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de bir AVM'nin önünde bomba düzeneği bulundu. Başakşehir'de bir alışveriş merkezi önünde bulunan bomba düzeneği etkisiz hale getirilerek, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri seslerini duyurabilmek için Meclis'e gitti! Rantsal dönüşüm istemiyoruz!

İstanbul, Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki kentsel dönüşümle ilgili olarak, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek isteklerini siyasilere aktardı.

Başakşehir Şahintepe'deki kentsel dönüşüm için talepler sıralandı: Şahintepeliler Meclis'e gidiyor!

İstanbul Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde yapılacak dönüşüm için, mahalle sakinleri Meclis'in yolunu tuttu. Peki Şahintepe Barınma Hakkı Meclisi'nin talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu 3 Mayıs'ta yapılmış ve teklifler alınmıştı. Söz konusu arsa için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için yüklenici ile sözleşme 19 Haziran'da imzalandı. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 6.4 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 10 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap hangi firmalardan teklif geldi? En yüksek rakamın sahibi hangi firma oldu?

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Ebruli İnşaat ile 30 Kasım tarihinde imzalandı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir bomba düzeneği Haberi

Başakşehir bomba düzeneği

Başakşehir'de bir alışveriş merkezi önünde bulunan bomba düzeneği etkisiz hale getirilerek, incelenmek üzere emniyete götürüldü. 


Kayaşehir Kent Meydanı'ndaki alışveriş merkezinin önündeki paketten şüphelenen vatandaşlar, polise haber verdi. 


Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önemli aldı. Bomba imha uzmanlarının incelemesi sonucunda, etkisiz hale getirilen paketten çakmak gazı tüpüne sarılı bomba düzeneği çıktı. Paket, incelenmek üzere emniyete götürüldü.


- Dershane önündeki şüpheli paket de etkisiz hale getirildi


Vatandaşlar, Küçükçekmece Sefaköy Halkalı Caddesi'nde bir dershanenin önündeki paketten şüphelendi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.


Bomba imha ekipleri, özel giysilerini giyerek şüpheli paketi fünyeyle patlattı. Paketten çıkan çakmak gazı kutuları emniyete...