26 / 04 / 2024

Başakşehir Geçici Bakımevi

Başakşehir Geçici Bakımevi

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

Deprem sebebiyle ara verilen TOKİ İlk Evim kapsamında, kura çekilişlerine 8 Mart günü yeniden başlandı. TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Avrupa Konutları Başakşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir kısmi geçici kabulü bugün yapıldı.

Başakşehir mega projelerle yükselişe geçiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nın yükselen yıldızı Başakşehir'de konut fiyatlarındaki artış son 1 yılda yüzde 30'u buldu. Bu durumun en önemli nedenlerinden biri mega projelerin bu bölgede hayata geçirilecek olması...

Başakşehir Evleri 1. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım Konut, Okul İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında inşa edilen Başakşehir Evleri 1. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı.

Nidapark Başakşehir projesi 350 milyon lira yatırımla hayata geçecek!

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Tahincioğlu, Nidapark Başakşehir projesini hayata geçiriyor. Toplamda 374 daire, 48 ticari ünite içeren projede ev fiyatları 459 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Kayacity Residence'ta 2+1'ler 304 bin TL! 5 yıl aidatsız!

Kayacity Residence, planlanan Kanal İstanbul projesinin manzarasına sahip tek konut projesi olarak Başakşehir'de hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin aidatını 5 yıl boyunca Celaloğlu İnşaat ödüyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri satılık!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok şeklinde dizayn edildi.

Başakşehir Geçici Bakımevi Haberi

Başakşehir Geçici Bakımevi

Başakşehir’de sevimli dostların tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarını karşılayacak Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; 3 ay gibi kısa bir sürede yarısını tamamlanan merkez ile özellikle sokak hayvanlarına daha konforlu bir yaşam alanı sunulacak.

“Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan çalışmalara devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda yapımına başlanan Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

3 AYDA YARISI TAMAMLANDI

Başakşehirli hayvanseverlerin isteklerine göre barınağını yenilediklerinden bahseden Fen İşleri Müdürlüğü Üst Yapı Kontrol Mühendisi Süleyman Kanat, “5 bin 300 metrekarelik bir alanda çalışmalarımız devam ediyor. İnşaat alanımızın bin metrekaresi kapalı olan olacak. Şu ana kadar yüzde 50’lik bir kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Minik dostlarımıza daha konforlu...