19 / 04 / 2024

başakşehir ihale ilanları

başakşehir ihale ilanları

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan arsayı 105 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 87 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1.Kısım'da yer alan gayrimenkulü 87 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 18.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'de yer alan gayrimenkulü 18 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Başakşehir'de yer alan gayrimenkulü 4 milyon 516 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 116.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 116 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Başakşehir 'de icradan satılık villa: 1 milyon liraya!

İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi mevkiinde yer alan villa satışa çıkıyor. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 11:20 'de Küçükçekmece Adliyesi B blokta gerçekleştirilecek..

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu 18 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 10. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi resmen açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu ne zaman?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 7 Şubat'ta! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıkladı. İşte o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihale tarihi resmen açıklandı. İşte o tarih ve arsa ile ilgili detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Başakşehir Belediyesi'nden arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi ihale ediyor.  İhalesinin muhammen bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

başakşehir ihale ilanları Haberi

başakşehir ihale ilanları

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 105 milyon TL olarak belirlendi.


BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN   
BELEDİYEMİZ MÜLKİYETİNDE BULUNAN ZİYA GÖKALP (İKİTELLİ-2) MAHALLESİ 1426 ADA 9 PARSEL SAYILI TAŞINMAZIN SATIŞI

Mülkiyeti Belediyemize ait olan “Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesinde yer alan mülkiyeti Belediyemize ait olan 18.951,38 m² alanlı 1426 ada 9 parsel (1426 ada 4 parselden ifrazen oluşan) sayılı taşınmazın satılması” işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 35 (a) maddesi “Kapalı Teklif Usulü” ne göre ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1. İdarenin:

a. Adresi: Başakşehir Belediye Başkanlığı Başak Mahallesi, 5.Etap 1.Kısım Akşemsettin Caddesi No:3 Başakşehir/İSTANBUL

b. Telefon ve Faks Numarası: 444 0 669 ve 0(212) 692 55 32

2. İşin Adı:...