29 / 03 / 2024

Başakşehir kültür ve yaşam kompleksi

Başakşehir kültür ve yaşam kompleksi

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada KPSS şartsız personel alacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı için aranan şartlar neler? İşte söz konusu iş ilanıyla ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 30 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 16 Ekim’e kadar devam edeceği öğrenilirken, başvuruya ilişkin tüm detaylar da belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 47 Memur personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek üzere 47 memur personel alımı yapma kararı almıştır. Bu alımlar, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacaktır ve KPSS puanı da değerlendirilecektir. Belirli şartlar ve kanun kapsamında yapılacak olan alımların detayları haberde...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! Şimdi şartlara bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 235 sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar neler? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ilde 86 personel alacak! Açık kadrolar peş peşe paylaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında 86 adet personel alacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellerin hangi kadrolara alınacağını da paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, son başvuru tarihinin 28 Ağustos olduğunu aktardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanıyla personel alıyor! Başvurular başladı! Hemen şartlara bakın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri neler? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı çok sayıda personel alacak! KPSS şartı yok!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı açıklandı. Bakanlık bünyesine alımlar ön lisans ve lisans mezunu olarak belirlenirken, başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı rekor sayıda personel alacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Lise ve ön lisans mezunları arasından 127 personel alımı gerçekleştireceğini paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, alımın birçok branşta olacağını bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığından duyuru! 127 personel alımı yapılacak! İşte şartlar ve detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni personel alımını duyurdu. Bakanlık 127 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru için şartlar belli oldu. İşte detaylar!

Başakşehir kültür ve yaşam kompleksi Haberi

Başakşehir kültür ve yaşam kompleksi

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi inşa ediliyor. Toplam 5 bin 500 metrekare alanda yapılacak kompleksle ilgili proje çalışmaları tamamlandı. 

Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ağustos'ta temeli atılacak Fenertepe Kültür ve Yaşam Kompleksi’nin 1 yılda açılması hedefleniyor. Proje kapsamında piknik alanları, dinlenme alanları, konsept çocuk oyun parkı ve amfi tiyatro yer alacak. 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.