29 / 03 / 2024

Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi

Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi

Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi minimum 295 bin TL'den başlıyor. Proje 190 bin metrekare alan üzerine Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor...

Tual Bahçekent daire fiyatları 2017!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 daire ve 186 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Tual Bahçekent daire fiyatları 2017...

Tual Bahçekent fiyatları 2017!

Dağ Mühendislik imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. İşte Tual Bahçekent fiyatları 2017..

Başakşehir Tual Bahçekent ödeme seçenekleri 2017!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Tual Bahçekent projesi 1.730 daire ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Projede 4+1 daire satışları tamamlandı. İşte Başakşehir Tual Bahçekent ödeme seçenekleri 2017...

Tual Bahçekent Dağ Mühendislik fiyatları 2017!

Tual Bahçekent Dağ Mühendislik fiyatları 265 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tual Bahçekent Evleri'nde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent daire fiyatları!

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent daire fiyatları 224 bin 300 liradan başlayarak değişiyor. Tual Bahçekent projesi Temmuz 2018'de tamamlanacak...

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Başakşehir Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi Haberi

Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi

Tual Bahçekent projesinde teslimler Aralık 2019 tarihinde yapılacak. Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. 


Tual Bahçekent projesi, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere bölgesinde Dağ Mühendislik tarafından, Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor.  


Tual Bahçekent  projesi 190 bin metrekare alana sahip. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Tual Bahçekent projesinde 4+1'lerin tamamı satıldı. 


Toplam 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana gelen Tual Bahçekent'te daire büyüklükleri 76 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Tual Bahçekent Evleri'nde sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, otopark gibi olanaklar sunuluyor. 


Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi!


1+1'ler 295 bin TL ile 329 bin TL    

2+1'ler 438 bin TL ile 520 bin TL    

3+1'ler 510 bin TL ile 650 bin...