19 / 04 / 2024

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar planı değişikliği

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar planı değişikliği

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

İstanbul Başakşehir'de konut imarlı arsa satılıyor! Belediye resmen duyurdu: 6 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! 

İstanbul ili Başakşehir Belediyesi, İstanbul Başakşehir'de Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 6 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul'da 6 taksitle KDV'den muaf arsa satılacak! Konut imarlı arsa arayan yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan arsayı 6 taksitle satışa çıkardı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi Riskli Alan 1. Etap 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 (Ziya Gökalp) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Başakşehir Belediyesi'nden taksitle gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar planı değişikliği Haberi

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar planı değişikliği

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 25 Nisan 2022 tarihli ve 3462149 sayılı yazısı ile; 2014/6028 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yetkilendirildiği alan sınırlarının içerisinde ve 07 Nisan 2020 tarihli ve 105645 sayılı Bakanlık Makamı Oluru ile sınırları güncellenen Yenişehir Rezerv Yapı Alanı sınırlarının kısmen içerisinde kalan alanda eğitim alanı amaçlı hazırlanan İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına ilişkin NİP-34094442 plan işlem numaralı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve UİP-34398705 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, 1 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve 3194 sayılı İmar Kanunun 9. Maddesi uyarınca 25 Nisan 2022...