24 / 04 / 2024

Başakşehirde mega projeler

Başakşehirde mega projeler

İstanbul Avrupa Yakası'nın yükselen yıldızı Başakşehir'de konut fiyatlarındaki artış son 1 yılda yüzde 30'u buldu. Bu durumun en önemli nedenlerinden biri mega projelerin bu bölgede hayata geçirilecek olması...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü!

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular bugün itibariyle başladı.

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Yasin Kartoğlu: Başakşehir'de 7 tane metro hattı olacak!

Başakşehir’in mevcut Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den yeniden aday gösterildi. İşte Yasin Kartoğlu'nun hayata geçireceği projeler...

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Başakşehir'de modern şehirleşme devam edecek!

İstanbul’un marka ilçeleri arasında yerini alan Başakşehir, hali hazırda yürütülen projeler ile değerlenmeye devam ediyor. 

Mega projeler 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Mega projeler İstanbul'da görücüye çıkıyor. 3. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 3 Ekim'de başlıyor. 

Başakşehir mega projelerle değerleniyor!

437 bin metrekarelik alanda İstanbul’un en büyük ve en güzel meydanlarından birini hayata geçirdiklerini vurgulayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, mega yatırımlarla ilçenin değerine değer katacağını söyledi.

Makro İnşaat Başakşehir'de 1500 konut yapacak! Yeni projeler!

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

Kanal İstanbul, Başakşehir'i uçuracak!

Başakeşhir özellikle mega projelere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu, "Kanal İstanbul Başakşehir'i uçuracak" dedi. Emlak Konut ve TOKİ gibi firmaların bölgede inşa ettiği projelerle gelişimini sürdüren ilçe markalı konut üreticinin hedefinde. 

İşte Türkiye’nin hayata geçireceği mega projeler!

Türkiye'de mega projelere son yıllarda hız verildi. Ulaşım, alt yapı, enerji ve savunma alanlarında mega projeler dünyanın gıptayla baktığı projeler olarak hayata geçirilmeye başlandı.

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Başakşehirde mega projeler Haberi

Başakşehirde mega projeler

Başakşehir; 3. Köprü, Sağlık Kent ve metro yatır ımlarıyla yükselişini sürdürüyor. 3. Havaalanı'na da yakın olan bölge, ulaşımın tam göbeğinde. Bu durum bölgedeki ev fiyatlarının her geçen gün artmasına neden oluyor. Uzmanlardan aldığımız bilgiye göre, söz konusu mega projelerle bölgedeki ev fiyatları son 1 yılda ortalama yüzde 30 arttı. 

Orta ve orta üst gelir grubuna hitap eden Başakşehir'de markalı evlerin sayısı artıyor. 

Buna paralel olarak ev fiyatlarının da yükseldiği Başakşehir'de önümüzdeki 5 yıllık süreçte yüzde 50'ye varan artışlar bekleniyor. Hali hazırda bölgeden 1.5 milyon liraya da 300 bin liraya da ev almak mümkün. 

Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosunda çalışmalar sürüyor 

Mahmutbey - Mecidiyeköy metrosunda çalışmalar sürüyor. Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar'dan geçecek hat 2017'de açılacak. Mecidiyeköy'den başlayacak metro sırasıyla Çağlayan, Kağıthane, Nurtepe,...