29 / 03 / 2024

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kare İnşaat Emlak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık 2013 tarihinde Taksim, Mithatpaşa Apartmanı'nda kuruldu

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Arnold Schwarzenegger: Gayrimenkul yatırımı yaparken keyif aldım!

Hollywood'un başarılı oyuncularından Arnold Schwarzenegger, gayrimenkul yatırımı yapma yapmaktan hoşlandığını dile getirdi.

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

İş Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 440 milyon TL'lik talep!

Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşlarından olan İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplama sürecini başarıyla tamamladı

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ramazan Hamza arıkan, Fatma Şule Gerçek, Yusuf Arıkan, Hikmek Arıkan ve Ayşe Saliha Kanatsız ortaklığında 13 milyon 522 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Başaktürk Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başaktürk Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Osman Aktürk imzasıyla kuruldu.

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kare İnşaat Emlak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü bina inşa etmek ve ettirmek taahhütlerde bulunmak kat karşılığı sözleşmelerini akdetmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Taksim, Gümüşssuyu Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Mithatpaşa Apartmanı, No:48 Kat:1...