19 / 04 / 2024

Başarır yapı şirketi

Başarır yapı şirketi

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Başarır tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Pendik, Çamlık Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'nde kuruldu.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Nefesler Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefesler Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Başarır tarafından kuruldu.

Banyosera Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banyosera Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mete Başarır tarafından kuruldu.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Petek ve Rüstem Vural Hazır ortaklığında kuruldu.

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başarır tarafından kuruldu. 

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

Türkiye’nin inşaat sektöründeki başarısı memnuniyet verici!

Sika Türkiye Genel Müdürlüğü’nü yürütmekte olan Bora Yıldırım'ı,Ortadoğu Bölge Müdürü olarak atadı. Yıldırım, Türkiye’nin inşaat ve yapı malzemeleri sektöründeki başarısından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi..

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Umer Basar tarafından kuruldu. 

Başarır yapı şirketi Haberi

Başarır yapı şirketi

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Başarır tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Pendik, Çamlık Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'nde kuruldu. 


Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...