16 / 04 / 2024

başbakan erdoğan kırıkkale konuşması

başbakan erdoğan kırıkkale konuşması

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Başbakan Erdoğan konuşmasında Türkiye'ye yaptıkları yatırımlardan ve yapımı devam eden 3. köprü ve 3. havalimanından bahsetti...

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih belli oldu! 300 konutluk yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. 

TOKİ Kırıkkale İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesindeki konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan 21 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice Karabekir Mahallesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Delice kura çekilişi 25 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan 191 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

başbakan erdoğan kırıkkale konuşması Haberi

başbakan erdoğan kırıkkale konuşması


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  "Merkez Bankasının kasasında 27,5 milyar dolar vardı. Şu anda Merkez Bankasının kasasında ne var? 124 milyar dolar var. Yolsuzlukların iktidarı böyle olabilir mi? 79 senede bu ülkede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yaptılar. Biz şu 10 senede, 11 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Bu mu yolsuzlukların iktidarı? Bunlar bedava yapılmıyor" dedi.


Erdoğan, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, son 12 yılda inşa ettikleri sulama projeleriyle 4 bin dönümden fazla tarım arazisini sulamaya açtıklarını, şu anda 13 bin dönümden fazla arazinin sulama suyunun hazır olduğunu söyledi.


Keskin'deki yatırımlar hakkında bilgi veren Erdoğan, "Şu anda Keskin'e de bir bayan belediye başkan adayı verdik. İnşallah Keskin'imize bir bayan eli değecek. Keskin'de bir bayan...