28 / 03 / 2024

Başbakan Erdoğan programı

Başbakan Erdoğan programı

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Başbakan Erdoğan Mehmet Kalyoncu'nun düğününe katıldı!

BAŞBAKAN Recep Tavyip Erdoğan Ankara'daki Seçim Ust Kurul toplantısının ardından İstanbul 'a gelerek Sabah Gazetesi ile ATV'yi satın alan Cemal Kalyoncu'nun oğlunun nikah törenine katıldı.

Başbakan Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Treni Mardin'e kadar uzanacak!

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın hesabına 24.3 milyon TL bağış yatırıldı!

Seçim çalışmaları sürerken Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’tan sonra Başbakan Erdoğan’ın hesabına yatırılan bağış tutarı da duyuruldu. Bugüne kadar yatırılan bağış miktarları Twitter üzerinden açıklandı.

Başbakan Erdoğan: Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz!

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş mitinginde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a yüksek hızlı tren (YHT) müjdesi verdi. Erdoğan, "Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan: Türkiye 2017'de yüksek hızlı treni kendisi üretecek!

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışında Eskişehir'de konuştu. Erdoğan, 2017 yılında Türkiye'nin yüksek hızlı treni kendisinin üreteceği müjdesini vererek, "Türkiye hem hızlı trenlerimizi üretecek hem de ürettiklerimizi Avrupa'ya ihraç edecek" dedi..

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışını yapacak!

Başbakan Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile saat 12.43'te Eskişehir'e geldi.Erdoğan'ı, Eskişehir Garı'nda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna ve diğer ilgililer karşıladı...

Ankara-İstanbul YHT hattı Başbakan Erdoğan tarafından açılacak!

Türkiye'nin en büyük iki şehrini yüksek hızlı trenle birleştirecek olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı, bugün Başbakan Erdoğan tarafından açılacak.Açılış için ilk tören saat 14.30'da Eskişehir Garı'nda gerçekleştirilecek.

Başbakan Erdoğan: Adana hızlı tren kenti olacak!

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı turu çerçevesinde Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalılara seslendi. Bahçe- Nur Dağı arasına ülkemizin en uzun demiryolunu inşa ediyoruz, Adana hızlı tren kenti olacak" dedi

Başbakan Erdoğan'ın babasının adı Rize'de yapılan İmam Hatip Lisesi'ne verildi!

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. Okul, 2014- 15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak...

Başbakan Erdoğan: Samsun Uluslararası Lojistik Merkezi Tekkeköy'de kurulacak!

Samsun'a yapılan ve yapılacak yatırımları anlatan Başbakan Erdoğan, 12 yılda şehre, ulaştırma ve haberleşme, toplu konut, orman ve su işleri, gıda, tarım ve hayvancılık, eğitim, sağlık gibi alanlarda 12,5 milyar liralık destek ve yatırım yapıldı...

Başbakan Erdoğan YSK'ya mal bildiriminde bulundu!

Başbakan Erdoğan YSK'ya mal bildiriminde bulundu. YSK'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu teslim etti.

Başbakan Erdoğan THY HABOM tesisini törenle açtı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inşa edilen Türk Hava Yolları Hava Bakım Onarım Modifikasyon (HABOM) tesislerini törenle açtı. THY HABOM, dünyanın en büyük 3 uçak bakım tesislerinden biri olacak

Başbakan Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda Artvin'e kazandırılan 159 milyon liralık 33 eser ve yatırımın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başbakan Erdoğan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi toplu açılış törenine katıldı!

Başbakan Erdoğan, " Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi " toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan katı atık düzenleme tesislerinin bu şehirlerde yaşayanlara hayırlı olması temennisinde bulundu...

Başbakan Erdoğan programı Haberi

Başbakan Erdoğan programı

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep'te halka hitap etti. 


İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:


- G.Antep'e 2 tane müjdem var. Konya-Karaman hızlı treni, Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek. 


- Sağlıkta 1867 yataklı dev bir şehir hastanesi kazandırıyoruz. 3 yıl içinde...