26 / 04 / 2024

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ihaleleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ihaleleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adana, Sakarya, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli ve Antalya'da bulunan 11 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale için son teklif verme tarihi 12 Nisan 2016 olarak belirlendi.

Özelleştirme İdaresi'nden 24 adet satılık gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan: Ankara, İzmir ve Antalya'da bulunan 24 adet konutu 24 Haziran- 4 Temmuz 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

ÖİB 4 ildeki 13 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, Artvin, Bitlis, Edirne ve İstanbul'daki 13 gayrimenkul satış usulü ile özelleştiriliyor...

ÖİB Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor..

ÖİB 6 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale için teklifler 31 Ağustos'a kadar verilebilecek...

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

ÖİB Malatya Yeşilyurt'taki 5 binayı özelleştirecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Kuyulu Mahallesi'nde yer alan 5 binayı özelleştirecek...

ÖİB 3 ildeki 7 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Manisa, Ankara ve Adıyaman'daki 7 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

ÖİB 13 ildeki 29 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 13 ildeki 29 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. Gayrimenkullerin geçici teminat tutarı toplam 5 milyon 495 bin TL.

ÖİB Erzincan ve Erzurum'daki şeker fabrikalarını özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzincan Şeker Fabrikası ile Erzurum Şeker Fabrikası satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

ÖİB 3 ildeki 14 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Erzurum ve Yalova'daki 14 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

ÖİB Beyoğlu'ndaki tarihi hanı özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beyoğlu'ndaki Kemankeş Mahallesi'nde yer alan ahşap depo nitelikli tarihi hanı satış usulü ile özelleştiriyor...

ÖİB Malatya Yeşilyurt'taki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Kuyulu Mahallesi'ndeki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor..

ÖİB 8 ildeki 33 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 ildeki 33 gayrimenkul satış usulü ile özelleştiriliyor..

ÖİB 3 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla, Adana ve Ankara'daki 10 gayrimenkul özelleştiriliyor..

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ihaleleri Haberi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ihaleleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adana, Sakarya, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli ve Antalya'da bulunan 11 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale için son teklif verme tarihi 12 Nisan 2016 olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATIŞ YÖNTEMİ İLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (İdare) tablodaki taşınmazlar “satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.

1) İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonlarınca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3) İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için ayrı İhale Dokümanı alınması ve tekliflerin İdarenin Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur.

4) İhale Dokümanı bedelleri İdare’nin;

- Halkbank A.Ş. Kamu...