28 / 03 / 2024

basın ekspres konut projeleri 2016

basın ekspres konut projeleri 2016

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Basın Ekspres nitelikli konut ve ofisin merkezi oldu!

Sanayi alanlarının dönüşmesi ile birlikte geniş arazilere sahip olan Güneşli/Basın Ekspres, şehrin yeni ofis merkezlerinden oldu. Bölgede aynı zamanda markalı konut yatırımları da yükseliyor...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Benesta Basın Ekspres satış ofisi!

Benesta Basın Ekspres projesi Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Benesta Basın Ekspres ne zaman teslim edilecek?

Benesta Basın Ekspres ne zaman teslim edilecek sorusuna 12 Nisan 2019 yanıtını verebiliriz. Projede 43 adet konut ve 39 adet ticari ünite bulunuyor.

Benesta Basın Ekspres: Hayalden hayata!

"Hayalden hayata" sloganıyla basına tanıtılan Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Projede teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Benesta Basın Ekspres projesi geliyor! Yeni Proje!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Benesta Basın Ekspres projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Benesta Basın Ekspres projesinde teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Nef Basın Ekspres konut teslimleri!

Nef Basınekspres projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen cazip kampanya uygulanıyor. Nef Basın Ekspres konut teslimleri ne zaman?

Nef 36 Basın Ekspres Projesi teslim tarihi!

Timur Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen Nef 36 Basıneskpres projesi konut ve ticari alanlardan oluşuyor....

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

basın ekspres konut projeleri 2016 Haberi

basın ekspres konut projeleri 2016


Toya Next projesi Toya Gayrimenkul tarafından, İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükseliyor. Toya Next konut projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Basın Ekspres Toya Next projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor. Üç konut bloğunun tasarlandığı Toya Next Evleri projesinde bir tane de ticaret bloğu olacak.


Toya Next için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Toya Next Basın Ekspres projesi için 444 86 92 numaralı telefonu arayarak, projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.




Toya Next konum



 Adres: Basın Ekspres Yolu Evren Mahallesi Bahar Caddesi No :3 Bağcılar



Toya Next Basın Ekspres iletişim

Tel: 444 86 92

Web: http://www.toyanext.com/

Gülcihan...