19 / 04 / 2024

Basın Ekspres ulaşım

Basın Ekspres ulaşım

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Basın Ekspres Toya Next satılık daire!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Basın Ekspres Toya Next satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Basın Ekspres Toya Next teslim tarihi!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Toya Next projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. İşte Basın Ekspres Toya Next teslim tarihi...

Basın Ekspres Toya Next fiyatları 2017!

Yatırım bedeli 300 milyon TL olan Basın Ekspres Toya Next projesinde anahtar teslimlerin Mart 2019'da yapılması hedefleniyor...

Basın Ekspres Yolu, gayrimenkul yatırımcısına kazandırıyor!

Bir dönem fabrika ve atölyelere ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolu, artık İstanbul’daki en önemli yatırım alanlarından bir tanesi. 8 kilometrelik güzergahta 40’ın üzerinde inşaat firmasının 50’ye yakın dev projesi bulunuyor.

Basın Ekspres Yolu, metro ile değerlenecek!

Yeni Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getirdiğini anlatan Münir Özkök, “ Bölge metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye imar izni verildi!

Yedi yıl önce Ayamama Deresi’nin taşması sonucu 31 kişinin hayatını kaybettiği Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye daha imar izni verildi. Çobançeşme Fidanlığı’nın bir bölümü de konut ve AVM yapılmak üzere geçen yıl imara açılmıştı.

Basın Ekspres'te konut fiyatları yüzde 16 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Basın Ekspres'te 50'ye yakın markalı konut firmasının 16 bin konut projesi geliştirdiğini belirtiyor.

Basın Ekspres ulaşım Haberi

Basın Ekspres ulaşım

Bir zamanlar sanayi ve medyanın merkez üssü olan Basın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Alt yapı ve ulaşım yatırımlarıyla dikkat çeken bölge, lokasyon avantajını da kullanarak hızlı yükselişini sürdürüyor.


İstanbul Stratejik Planı'nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan ve "Altın Aks" olarak görülen Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor 


Bölgenin avantajları 

1-) Atatürk Havalimanı'na ve hayata geçirilecek 3. Havalimanı ile mevcut ve planlanan kongre fuar ve eğlence alanlarına yakın bir konumda

2-) E-5, TİM, Kuzey Marmara Otoyolu ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktası. 

3-) Metro ve diğer raylı sistem yatırımlarıyla İstanbul'un en ulaşılabilir bölgelerinden biri haline gelecek bölgede, trafik yükü de...