20 / 04 / 2024

Başkan Kılıç Kağıthaneyi yeniden dizayn ettik

Başkan Kılıç Kağıthaneyi yeniden dizayn ettik

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi 80 bin konut inşa ederek yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan: Büyükşehirlerde kira artışları yavaşlıyor!

Son günlerde kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar sık sık gündem oluyor. Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan, kiralık konut fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerini paylaştı... 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç, kaç yılında ve nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Bekir Kılıç ile ilgili detaylar...

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

IMF Başkanı’ndan uyarı: Dünyada yoksulluk ve açlık tehlikesi gelecekte daha da artacak!

Küresel piyasalarda güçlü toparlanmanın zor olduğunu belirten IMF Başkanı Georgieva, dünya ekonomisinin bu yıl yüzde 3’den daha az büyüyeceğini öngördü. Georgieva, gelecekte dünya ekonomisini bekleyen açlık ve yoksulluk tehlikesine de dikkat çekti.

Başkan Kılıç Kağıthaneyi yeniden dizayn ettik Haberi

Başkan Kılıç Kağıthaneyi yeniden dizayn ettik

İstanbul Kalkınma Ajansı 2014 yılı afetlere hazırlık mali destek programı, Afet Sonrası İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASIMKA) projesi kapanış programı Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 


Afet Sonrası İlk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) kapanı? programına İlçe Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye Deprem Vakfı koordinatörü Süheyla Sezan, Afet Gönüllüleri Vakfı Başkanı Sencar Aziz ve afet gönüllüleri katıldı. 


İstanbul Kalkınma Ajansı 2014 yılı afedere hazırlık mali destek programı kapanışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç önemli açıklamalarda bulundu. 


2004 yılında göreve geldiklerinde Kentsel Dönüşüm projesini hayata geçirerek eski ve çürük binaların yerine sağlam binalar yapıp Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini belirten Başkan Kılıç "Şuana kadar 180 bin yapı stokunun yüzde 40'ını kentsel dönüşüm kapsamında yeniledik ve 80 bin bağımsız konut inşa ettik, 240...