23 / 04 / 2024

başkent fuar alanı

başkent fuar alanı

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Tekin Çelik, “Fuar alanının yapılmadığı her yıl 60 milyon dolar kaybediyoruz” açıklanmasını yaptı.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'ndaki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Başkent Emlak Konutları'nda yer alan 3 ticari ünite satışa sunuldu. Satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Milli Emlak'tan Ankara'da satılık 124 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde yer alan 124 kamu konutunu satışa çıkardı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Bekaş Başkent ödeme bilgisi!

Bekaş Başkent ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.  

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nda inşaat başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

Ankara Fuar Alanı'nın ihalesi 8 Eylül'de!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Fuar Alanı”nın yapımı için tüm hissedarlarla anlaşmanın sağlandığını belirtti, projenin ihalesi 8 Eylül'de gerçekleştirilecek.

başkent fuar alanı Haberi

başkent fuar alanı

Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) Başkanlığı yanı sıra TÜRKONFED Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Ali Tekin Çelik, Ankara uluslararası fuar alanı için Akyurt’ta 6 yıl önce yer belirlenmesine rağmen, projenin bir türlü başlayamadığını, gecikilen her yıl Türkiye’nin 60 milyon dolar kaybettiğini söyledi. Ali Tekin Çelik, Akyurt’un Ankara’nın önemli bir sanayi merkezi olarak, Ülker, ASELSAN, MAN, HAVELSAN, Borusan Oto gibi sanayi devlerine ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, halen Akyurt ve Ankara’nın yatırım konusunda en temel probleminin uluslararası fuar merkezi olduğunu açıkladı.  Çelik, 2011 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Akyurt Fuar Alanı Projesini sunduğunu, Erdoğan’ın talimatıyla projenin yatırım programına alındığını hatırlattı. Çelik, fuarla alanıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, Ankara Ticaret Odası, ANKESOB ve Akyurt Belediyesi’nin ortaklığında bir şirket bulunduğunu ancak...