18 / 04 / 2024

Baştaş Başkent Çimento projeleri

Baştaş Başkent Çimento projeleri

Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Baştaş Başkent Çimento ikinci pazarda işlem görmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları'nda 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları'ndaki 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkacak. Dükkanların toplam KDV dahil muhammen bedeli 61 milyon 800 bin TL...

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 410 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya!

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Balgat'ta hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları 2018 ödeme koşulları!

Başkent Emlak Konutları 2018 ödeme koşulları detayları haberimizde bulunuyor. 1.478 adet konut ve 26 ticari birimden oluşan proje Emlak Konut GYO imzasını taşıyor.

Başkent Yonca Evler fiyat!

Ön talep toplanan Başkent Yonca Evler'e 144 bin TL peşinat olarak verildiğinde kalan 3 bin 500 TL taksitle ödenebiliyor. İşte Başkent Yonca Evler fiyat listesi...

Başkent Yonca Evler ön talep topluyor! Yeni Proje!

Başkent Yonca Evler ön talep topluyor. Toplam 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana gelen Başkent Yonca Evler 2020 yılı Aralık ayında teslim edilecek.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

2020’lerin Başkent’i yatay büyüyecek!

Ankara'da gayrimenkul sektörüne yön veren uzmanlar, Başkent’in 2020’li yıllarda kent büyümesini yatay sürdüreceği söylüyorlar. 

Baştaş Başkent Çimento projeleri Haberi

Baştaş Başkent Çimento projeleri

Baştaş Başkent Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 26 Mart 2014 günü yapılan olağan genel kurulda alınan karar gereği  Şirketimizin Borsa İstanbul II. Pazarda işlem görmesi konusunu görüşerek 09.09.2014 tarih 48 sayılı toplantısında aşağıdaki kararları almıştır:


Yönetim Kurulu, durumu değerlendirmek amacıyla hazırlanan raporu incelemiştir. Raporu inceledikten ve konuyu ayrıntılı bir şekilde ele aldıktan sonra aşağıdaki sonuçlara varılmıştır:

- Borsa İstanbul İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmenin, şirketin k rlılığı üzerinde olumlu bir etkisi olmayacaktır.

- Raporlama ve idareyle ilgili ek şartlardan dolayı, Borsa İstanbul İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmenin, şirketin karlılığı üzerinde olumsuz etkisi olacaktır.

- Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret  A.Ş., 13 yıl boyunca işlem gördükten sonra 2 Ocak 2000'de Borsa Kurulu tarafından borsa kotundan çıkarılmıştır. Bunun nedeni, şirketin hisselerinin işlem...