23 / 04 / 2024

batı mahal sağlamlığı

batı mahal sağlamlığı

Batı Mahal, bölgenin zemin yapısına en uygun iki katlı yaşam sunmasının yanı sıra her villanın tek tek zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilerek sakinlerine yüzde 100 güvenilir bir yaşam sunuyor.

Bina sağlamlık testi talebinde patlama yaşandı! İşte süresi ve maliyeti!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından özellikle 2 bin yılı öncesi yapılan binalarda yaşayan kişiler depreme dayanıklılık testi yaptırmak için sıraya girdi.

Karot testine talep katlandı! Binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Vatandaşlar karot testi yaptırarak binalarının sağlamlığını öğrenmek istiyor ancak binalardan alınacak parçanın zarar verebileceği endişesi vatandaşları tedirgin ediyor. Peki binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Binanızın sağlamlığından ne kadar eminsiniz? Apartman sakinleri toplanıp hemen bu testi yaptırın!

Deprem gerçeği herkesin hayatında. Peki bu gerçeğe karşı neler yapıyorsunuz? Apartman sakinleri hemen bu testi yaptırmalı! İşte detaylar!

Depremden sonra herkes araştırıyor! İşte bina sağlamlık testi ücreti

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bina dayanıklılık testine talepte yüzde 100'ü aşan artış görülürken, ayrıntılı rapor bir ayda hazırlanıyor ve bina başına maliyet 20 bin liradan başlamakta.

İmar barışının binanın sağlamlığıyla ilgisi var mı? Affedilen binadan müteahhitler sorumlu mu?

Depremin ağır bilançosunda imar aflarının da etkili olup olmadığı tartışılıyor. 2018'de uygulanan imar affındaki 9'uncu maddenin müteahhitleri sorumluluktan kurtarmadığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Özel sektörde deprem raporu ne kadar? Ücretsiz deprem raporu nerden alınır?

Türkiye'nin üçte birini etkileyen depremlerin ardından binaların sağlamlığını gösteren deprem raporu merak edilmeye başlandı. Özel sektör eliyle hazırlanan raporların bedeli hayli yüksek.

10 yıllık bina depreme dayanıklı mı? Bina sağlamlığı nasıl ölçülür?

Türkiye deprem kuşağında yer alan bir ülkedir. Bazı bilgiler ivedilikle araştırılıp öğrenilmelidir. İşte o konulardan bilinmesi gerekenler!

TOKİ deprem sınavını tam notla geçti! 'Evlerinize girebilirsiniz'

TOKİ tarafından inşa edilen binalar 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğündeki depremlerden sağlamlığıyla hasarsız çıktı.

Peugeot Expert Traveller fiyatları bu ay ne kadar? Sağlamlıkta bir adım önde! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Traveller bu ay yüzde 0 faiz fırsatıyla satışa sunuldu.  Peki Peugeot Expert Traveller fiyatları bu ay ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

SsangYong Korando'ya Kasım'da zam yapılmadı! 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

SsangYong Korando Kasım ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Peki, SsangYong Korando fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Döşemeleri geri dönüştürülmüş pet şişeden! Volvo EX90 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Araçlarının sağlamlığı ile nam salan Volvo, XC90 serisinin yerini alacak olan elektrikli SUV modeli EX90’ı resmen ilan etti. Firmaya göre bu araç, bu zaman kadarki en güvenli otomobil modelleri olacak. Ayrıca EX90’ı fiyatı da belli oldu.

Peugeot Boxer kaliteli, kullanışlı ve ekonomik! Peugeot Boxer 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Peugeot Boxer’ın modern dış tasarımı ticari araç sınıfına damgasını vuruyor. Çıkıntılı hatlara sahip olan kaputu ile araç maksimum koruma da sunuyor. Gösterişli tamponu ile Peugeot Boxer, adeta yollarda sağlamlığı temsil ediyor.

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

batı mahal sağlamlığı Haberi

batı mahal sağlamlığı

Villa yaşamından beklenen tüm özellikleri müşteri beklentileri doğrultusunda hayata geçiren ve Batılı bir kavram olan 'villanın' tüm özelliklerine sahip olan Batı Mahal, bölgenin zemin yapısına en uygun iki katlı yaşam sunmasının yanı sıra her villanın tek tek  zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilerek sakinlerine yüzde 100 güvenilir bir yaşam sunuyor.


40 milyon dolar yatırım


Batı Mahal'de bina zemin etüdüne göre kazık sistemli zemin güçlendirme mühendisliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, radye jeneral temel ve güçlü temel izolasyonu ile villaları kale gibi sağlam temeller üzerinde yapılandırdıklarını belitiyor.


Büyükçekmece'de 40 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdikleri GölMahal Villaları'nın gördüğü büyük ilginin ardından, aynı bölgede ve muhteşem bir lokasyonda 90 milyon dolar yatırımla Batı Mahal projesini hayata geçirdiklerini ifade eden...