23 / 04 / 2024

Batı Mahal son durum

Batı Mahal son durum

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Batı Mahal projesinde kale gibi sağlam villalar!

Zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilen Batı Mahal villaları, zemini güçlendirilmiş temeli ve temel izolasyonu ile en güçlü deprem karşısında dahi yüzde 100 güvenilir konutlar olarak bölgede öne çıkıyor.

Batı Mahal'in inşaatı devam ediyor! 840 bin dolara!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Göl Vadisinde Göl Mahaden sonra ikincisine başlanan BATI MAHAL “ kara - kışa, krize “ meydan okuyor...

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Dolar ile ilgili yapmış olduğu en dip tahminlerle tanınan Ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama geldi.

Doları olanlara şok! Doların düşeceği rakam resmen açıklandı! O rakamı gören inanamadı!

Sık sık dolar kurunun düşeceği ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan ekonomist Necmettin Batırel, son tahminiyle yine dudakları uçuklattı. Necmettin Batırel, doların kaç liraya düşeceğini açıkladı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte milyonları şok eden o rakam...

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

İsrail askerleri Batı Şeria'daki Filistinlileri evsiz bırakıyor!

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait evlerin yıkımına devam ediyor. Son olarak askerler  Batı Şeria'nın El Halil kentinde Filistinlilere ait bir evi "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı.

Marmara'nın en son deprem haritası! 

Kandilli Rasathanesi, İstanbul'daki 5.8'lik depremden sonra son sismik araştırmaları anlattı. Bölgesel Deprem Tusunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat, "Depremler batı parçada yoğunlaşıyor. Faylar tek parça halinde değil, 7’nin üzerinde beklenmiyor." şeklinde konuştu.

Batık konut kredisi oranları arttı!

Haziran ayı itibarıyla son 1 senede toplam batık bireysel kredi borcu oranı yüzde 18.6 oranında arttı. Bu artış konutta yüzde 49.1, taşıtta ise yüzde 14.4 oldu.

İsrail'den Batı Şeria'da 2 bin 300 konut inşasına onay!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now, Tel Aviv yönetiminin son zamanlarda Batı Şeria'da İsrailli yerleşimciler için 2 bin 300 yeni konut inşasını onayladığını belirtti.

Pelican Hill Batı Mahal'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Pelican Hill-Batı Mahal'de bulunan villa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019!

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor.

Batı Mahal 3. etap fiyatları 2019!

Batı Mahal 3. etap fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Proje Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor.

Batı Mahal'de 3. etap satışları başladı! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Batı Mahal projesinde 3. etap satışları başladı. İşte Batı Mahal güncel fiyat listesi...

Amerikalılar en çok batı eyaletlerine taşınıyor!

Amerikalılar en çok batı eyaletlerine taşınıyor. Yapılan son araştırmaya göre 2018 yılında Amerikalılar'ın Vermont'a taşınma oranı oldukça yüksek oldu....

Batı Mahal son durum Haberi

Batı Mahal son durum

İstanbul’un yıldızı parlayan yeni yerleşim noktalarından Büyükçekmece Göl Vadisi’nde, 400 dönüm arazide 150 villadan oluşan BatıMahal’in %45’i tamamlandı. 2015 sonuna kadar ise, projenin %75’ini oluşturan 1. ve 2. etaptaki 100 villanın kaba inşaatı tamamlanacak. 


1.700 ila 3.500 m2 arasında değişen geniş müstakil bahçelere sahip olan Batı Mahal villalarının Katie, Jasmine ve Ilaria olmak üzere üç modeli bulunuyor. Katie modelinin brüt genişliği 464 m2, neti 339 m2, Jasmine modelinin brütü 494 m2, neti 362 m2, Ilaria modelinin brütü ise 592 m2, neti 438 m2'ye ulaşıyor.  


Geniş ve müstakil yaşamlar

BatıMahal villaları, 7,2 metreye ulaşan yüksek tavanlı, galerili boşluklu gündüz yaşam alanında yer alan geniş salonu ile unutulmaya yüz tutmuş "salon salomanje" kavramını villa yaşamına yeniden kazandırıyor. 


BatıMahal bünyesinde yer alan villaların galeri tavan...