28 / 03 / 2024

Batı Mahal projesinde kale gibi sağlam villalar!

Batı Mahal projesinde kale gibi sağlam villalar!

Zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilen Batı Mahal villaları, zemini güçlendirilmiş temeli ve temel izolasyonu ile en güçlü deprem karşısında dahi yüzde 100 güvenilir konutlar olarak bölgede öne çıkıyor.



En ileri inşaat teknikleri ve her türlü konfor gözetilerek hayata geçirilen Batı Mahal villaları, zemini güçlendirilmiş temeli ve temel izolasyonu ile en güçlü deprem karşısında dahi yüzde 100 güvenilir konutlar olarak bölgede öne çıkıyor.  


Villa yaşamından beklenen tüm özellikleri müşteri beklentileri doğrultusunda hayata geçiren ve Batılı bir kavram olan 'villanın' tüm özelliklerine sahip olan Batı Mahal, bölgenin zemin yapısına en uygun iki katlı yaşam sunmasının yanı sıra her villanın tek tek  zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilerek sakinlerine yüzde 100 güvenilir bir yaşam sunuyor.


Batı Mahal'de bina zemin etüdüne göre kazık sistemli zemin güçlendirme mühendisliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, radye jeneral temel ve güçlü temel izolasyonu ile villaları kale gibi sağlam temeller üzerinde yapılandırdıklarını belitiyor. 


Büyükçekmece'de 40 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdikleri GölMahal Villaları'nın gördüğü büyük ilginin ardından, aynı bölgede ve muhteşem bir lokasyonda 90 milyon dolar yatırımla Batı Mahal projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yalçın, villaları "natamam değil tastamam" teslim edeceklerini, yaşam konforu için gereken her türlü detayı düşünürek villaları sahiplerine anahtar teslim vereceklerini belirtiyor.



Geri Dön