20 / 04 / 2024

Batıçim Çimento Üretim Müdürü

Batıçim Çimento Üretim Müdürü

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Barış Koylan Batıçim Çimento Üretim Müdürü oldu.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

ABD'den Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini meşrulaştırmak için yeni adım!

ABD yönetimi, Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini "meşrulaştırmak" için yeni bir adım attı.

5 AB ülkesinden İsrail'e Batı Şeria'da yerleşim birimi inşasını durdurma çağrısı!

Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya ve İspanya, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'daki yerleşim yerlerinde konut inşasını sürdürme kararından derin endişe duyduklarını belirtti. 

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Filistinlilerden Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria Nablus kenti güneyindeki Beita beldesinde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri düzenledi...

İİT'den Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi projesine kınama!

İslam İşbirliği Teşkilatı, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi projesini kınadığını açıkladı.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Çimento üretim kapasitesi yüzde 60'lara düştü!

İnşaat yatırımlarının azalmasıyla çimento üretim kapasitesi oranları yüzde 60'lara kadar azaldı. Sintek Grubu Kurucu Ortağı Onur Atakay, 'Katar, ABD ve Kanada menşeiyli yatırım fonlarının düşüşte olan firmaları almak için harekete geçti' dedi.

Netanyahu döneminde Batı Şeria'da 20 bin yasa dışı yerleşim inşa edildi!

Barış Şimdi İnsan Hakları Örgütü (Peace Now), Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri hakkında bir rapor yayınladı. Rapora göre; Binyamin Netanyahu'nun İsrail başkanlık koltuğuna oturduğu yıldan beri Batı Şeria'da yasa dışı 20 bine yakın konut inşa edildi. 

İsrail Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerini genişletmeyi planlıyor!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine yaklaşık bin 300 ek konut inşa etmeyi planlıyor.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Batıçim Çimento Üretim Müdürü Haberi

Batıçim Çimento Üretim Müdürü

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Üretim Müdürlüğü görevine Barış KOYLAN atanmıştır. Bu görevi yürüten Üretim Müdürü Ali Serdar KOÇ ise şirketimizden...